Ayisigi45 RabiaOztrk22 benim de öyleydi yarıktı kanıyordu ve kabuk bağlıyordu sütyen atlet değdiği anda zuplıyordum havaya üstüne bide mastit oldum hindistan cevizi yağı aldım hemen etki gösterdi kremlere o kadar para vermeye gerek te yok tavsiye ederim hem sürünce yıkamak zorundalıpıds yok
Agg2408 RabiaOztrk22 garmastan pomad olmasa benim için o dönem işkenceydi çok iyi bir ürün eczanede satılıyor
Mercosey RabiaOztrk22 gümüş kapak ya da pahalı gelirse hava alan kapaklar var ebebekte de var kendi markası. Göğüs kalkanı diye geçiyor. Göğüs kalkanını aldığım gece bana öneren arkadaşıma dua etmiştim. Gerçekten çok iyi gelmişti. Geçmişti 2 güne. Bir de bebek düzgün emmezse yaralar tekrar tekrar olur. Ağzını iyice açması lazım. Ama merak etmeyin annesi birkaç güne siz emzirmeyi o da emmeyi öğrenecek.
Yarenhanim Bana da hiç birşey işe yaramadı. Hala ara ara olur acır göğsüm. 3.5 aylığız Sanki ilk defa emiyor gibi acıyor sol göğsüm neden oluyor anlamıyorum. Emşrmediğim zamanlar da da sızlıyor acıyor böyle olan var mı aranızda
Cerenkg6 Yarenhanim benim de aynı şekilde 2 aylık oğlum ve o göğsüm tam 4 kez mastit oldu :( her açıldığında korku basıyor. Silikonla emzirmeme rağmen canım çok acıyor. Bir çözüm bulursanız be de bilgilendirir misiniz
Zeynepbayduk RabiaOztrk22 Canm bende seninle aynı durumdayım kızım doğalı 3 gün oldu göğüs yarası çok var canm çok yanıyor bana zeytinyağı surmemi tavsiye ettiler sürdüm birazda olsa iyi geldi bana🥰
HtckSym RabiaOztrk22 herşeyden önce bebeğin meme ucunu doğru kavraması gerekiyor. Sadece ucunu tuttuğu sürece istediğiniz kremi kullanin yaraniz hiç iyileşmez. Mümkün olduğunca kahverengi kısımla beraber kavratmaya çalışın.
HtckSym Bir de emzirdigimiz ilk zamanlarda doğru da kavratsak sürekli emdiği için meme uçlarında hassasiyet oluşuyor bende de olmuştu. Ama şuan sıkıntısız emiyor çok şükür. Sizde doğru kavratip kremlerle desteklerseniz inşallah kısa zamanda toparlarsiniz.
Moliva RabiaOztrk22 merhaba yanıtları okumadım falat ben bu durumu 3. Ayına kadar çektim artık bünyem o acıya alışmıştı resmen beni kurtaran hava alan göğüs kalkanları oldu içleri süt doluyordu kendi sütümün iyileştirdiğini düşünüyorum kalkanların içi süt doldukça boşaltıyordum hem sağılmış oluyordu
Moliva Emisse göğüs kalkanları alın kendi sütünüz iyileştiricektir denemediğim krem merhem yağ kalmamıştı onlar iyileştirdi
Emisse Moliva bende kalkan işe yaramadı kuzu ilk haftalar full kalkan kullandım😔 gümüş kapakta kullanıyorum yok işe yaramıyor nasıl bi yapım varsa
hayallmom RabiaOztrk22 benımde oyleydı ağlayarak emzırdım hatta bazen ağzından çektım öyle açıyordu benımkı artık kan gelıyordu emzirdikten sonra bıldıgımız toz şeker sürdüm başına sonra emmedıgı Zman zeytınyagı sürdüm on gün çektım sonra düzeldi şükür arkadaşım önermişti toz şekerı sütte geldıgı için şekerle birlikte başı yumuşatıyor
BoranSelcuk RabiaOztrk22 benimde 15 gün oldu doğum yapalı ilk bir hafta resmen birisi göğüs ucumu canlı canlı kesiyordu sanki çocuğumu emzirene kdr resmen eziyet çekiyor ve çektiriyordum çocuk tam kapacak geri çekiyordum böyle bir acı olamaz ama çok şükür artık iyileşti emzirdikten sonra hemen göğsünüzü kapatın soğuk almasın birde bol bol kantaron yağı sürün iyi gelecektir bir nebzede olsa acısını hafifletir.benim sol göğsüm tam olarak hala geçmemiş olsa da acısı yok denecek kdr az şuan
BilgeliHayat RabiaOztrk22 Maalesef emzirmeden kaynaklı oluyor. Benim bebeğim 3 aylık sadece ucunu emiyorsa hemen göğsümü yavaşça çekip, göğsümü dudaklarına değdiriyorum ağzını tamamen açtığında göğsümü ağzına ittiriyorum , doğru emince o acılarda 1 güne geçiyor
Lisatetik RabiaOztrk22 ilk önce doğru emzirmeyi öğrenmelisin çocuğuna da bunu yaptırmalısın . Karabaş otu kaynat sürekli pamuk yardımıyla sür çok çabuk iyileştiriyor. Garmaston pomad vardı krem oda bana iyi gelmişti
Fikriyealya RabiaOztrk22 aynı durumu 5 ay önce yaşadım ne bi eksik ne bi fazla lansinoh krem kullandım o biraz yumuşatıyordu daha sonra sütümü makina ile sağıp biberon ile içirdim göğsüm o sıra da iyileşti ben bu şekilde bu acıdan kurtuldum çok fenaydi ağlıyordum emerken hatırladım o günleri bu arada bi göğsünü sağ içir 3 4 saat geçince meme ucun rahatlıyor yeni doğan olduğu için sürekli emiyor yara oluyor benim dediğim çözümü uygulayabilirsiniz gerçekten ben bu şekilde hem bebeğimin karnını doyurdum hem kendimi iyileştirdim :)
Miraycakir RabiaOztrk22 Ooff kıyamam çok kötü bir durum doğumdan daha zor gelmişti bana o zamanlar hayattan sopumuştum suratım heryerim yara olmuştu yavrumu koklayamıyordum bile yara bulaşır diye lansinoh krem aldık küçük tüpte fayda etmedi kavanozda olanı var biraz pahalı ama kesin çözüm kantoron muş oymuş buymuş asla geçirmiyor her yolu denedik 8-9 güne geçti. Asla geçmeyecekmiş gibi geliyor emzirme saatinin gelmesini hiç istemiyordum çığlık ata ata emziriyordum ama şuan 1 aylık olduk çok şükür o zamanlar geçti sabret sakın pes etme yavrunun sana ihtiyacı var sabır…
NilBensu RabiaOztrk22 çok çok Geçmiş oslin onun acısı çok başka Oluyor malesef. Yanlış hatırlamıyorsam kantaron yağı sürmüştüm ve üzerine buzdolabı poşetini koparıp o şekil bekletmiştim Baya ise yaramıştı bebeğimede meme vermeden önce yıkamıştım. İnsallah çabucak geçer gider. 🌸