NesliEce RabiaOztrk22 gümüş kapak çok iyi mastit olmamak içinde soğuk sıcak terapisi var bunlara bak cnm
Minikprenseees RabiaOztrk22 16 gün oldu doğum yapalı.İlk kızımda emziremedim fazla ama bunda gümüş kapak kullandım hiç yara olmadı emzirmekte işkence olmaktan çıktı 🌸 alın rahat edersiniz .Bu arada hiçbir krem kullanmiyorum da gerek kalmiyor
Glsmbln Bende yara olmadı ama ilk enişte acıdı bende bi kaç kere irkildim bi 4 5 gün göğüs ucu kremi sürdüm sonra ayva jeli yaptım 2 kere sürdüm geçti şimdi hiç bişey kullanmıyorum emiyor
Binnurayaz Lansinoh krem olmaması için sürülür düzenli bir şekilde,olan yarayı iyileştirmez garmastan krem sürerseniz hemen geçer
Newmom99 RabiaOztrk22 en güzel şey gümüş kapaklar mutlaka onu denemelisiniz ve çok fazla para vermenize gerek de yok e bebeğin kendi markasını alabilirsiniz ben ondan çok memnun kaldım
Zmrtkrtgl RabiaOztrk22 ben lansinoh kullandım ama çok bi işe yaradığını görmedim emerken oğlum resmen bağırıyordum kalbime vuruyordu göğüs ucumun acısı annem bana yarım cay bardağı suya bi tatlı kaşığı karbonat attı her emzirmeden once ve sonra onu sürüyordum hem oğlumun ağzı hiç pamukcuk olmadı hem benim göğüs ucum düzeldi
Mertveannesi2211 RabiaOztrk22 doğumdan önce gümüş kapak kullanmaya basladim hiç yara,ağri sızı olmadı bende alabilirseniz deneyin
gonlumungozdesi RabiaOztrk22 kendi sütünüzü sürün bolca bende çok çektim birçok şeyi denedim kendi sütüm iyileştirdi ve bebek doğru emmediği sürece iyilesmiyor zamanla bebek doğru emince kendiliğinden iyileşir çok geçmiş olsun
Ygmr2712 RabiaOztrk22 lansinoh göğüs ucu kremi ve gümüş kalkan kullan. Emzirmeye devam et yoksa mastit olursun.
Cerenzenginn00 Keremikobayky bende muzdaribim bu konuda ya ağlayarak emziriyorum emzirmesem o ağlıyor emzirsem ben
Keremikobayky Cerenzenginn00 çok geçmiş olsun ben satmak için söylemedim kullanmadığım için verebileceğimi söyledim. İhtitacınız var mı
Dytezel RabiaOztrk22 ben tuzlu limon basmıştım göğüs ucuma biraz yakıyor evet ama hemen geçirmişti. Tuzlu limon sürdüğüm gün o göğsümden emzirmemiştim göğüsteki sütü sağmıştım öyle çözmüştüm
Emisse ecoss benim 40 gün oldu slikonsuz asla emziremiyorum hala kıpkırmızı 😔 nasırlaşma dediğiniz nasıl oluyor öneriniz var mı denemediğim şey kalmadı😔
Edaya04 RabiaOztrk22 hiç bişey yapmadım bende senin gibiydim yanımdaki yastığı elimde sıka sıka emzirdim sonrasında krem sürdüm hatırlamıyorum şuan 19 aylık öyle kanaya kanaya alıştı
Emisse aysegulelifsare benim 40 gündür geçmedi doktorda garmestan yazdı üş gündür kullanıyorum ama hala geçmedi demediğim şey kalmadı sadece slikonla emzirebiliyorum çok yoruldum 😔 ne önerirsiniz?
Moliva Emisse göğüs kalkanları alın kendi sütünüz iyileştiricektir denemediğim krem merhem yağ kalmamıştı onlar iyileştirdi
-Gizemli Emisse gümüş meme ucu kapağı al kullan canım ben kullanıyorum süper bir şey asla yara ve catlamasına müsade etmiyor eğeristanbulda iseniz size verebilirim biraz pahalı boşuna para vermemiş olursunuz
fatmacan80 RabiaOztrk22 kesinlikle ve kesinlikle philips avent göğüs kalkanı almalısın bence. Kendi sütün ile nemli tutarak göğüs ucunu iyilestiriyor
Efeemoom RabiaOztrk22 aynısını yaşadım artık kanama bile oluyordu o kadar yara olmuştu bir süre sonra kendiliğinden geçiyor ne kullandıysam pekte etkisi olmadı