Shewolff Kolikbirbebe üzerlik nazar için yakılır rezene bebeklerde gaz için kim demişse yanlış bilgilendirme yapmış
Alparslanim1 Kolikbirbebe ederim Allahım en erken vakitte hem gaz sancınjz hemde atağınız biter inşallah 🥺🙏
Begum26 Kolikbirbebe üzerlik çayı çok acı ve ağır bebeğe verilmez sadece nazar için yakılır dua okunur ve ev içinde gezilir kokusu da biraz ağır ama çok çabuk uçuyor cam açarsanız gider kokusu ☺️
betulbayar32 Kolikbirbebe evett kaynanam her zaman kullanır göze nazara çok iyi geldiğini söyler inanırım da 😊
PamukPrensesannesii betulbayar32 nazar için defne yaprağı da yakılıyormuş. Nasıl yapılır niyet vs etmemiz lazım mı ? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim ..
betulbayar32 PamukPrensesannesii defne yaprağı bilmiyorum ama bu üzerlik tohumu üstüne biraz tuz ocakta yakıyordu zaten göz nazardan korunsun diyordu kaynanam
PamukPrensesannesii betulbayar32 kaynanamın komşusu demişti. Üzerlik yaktım uyumayan bebek mışıl mışıl uyudu yaktıktan sonra diye. Sizin bebeğinizde de öyle etkisi oluyor mu ?
betulbayar32 PamukPrensesannesii evet çok etkili deneyebilirsiniz yani olumlu herşeyi kötü bir yanı yok bebekler için herşeye iyi yanı
2_premses_annesi Kolikbirbebe kokusu tıkalı beyin damarları için çok faydalı diye bir yazı okumuştum. Haftada 1 yapıyorum bende
Denizanasi92 Alparslanim1 bende verdim linçci tayfa yenidoğan bebeğe çilek veren kadının postunda şuan
Alparslanim1 Denizanasi92 haha onu bende linçleyecektim sonra bnane dedim 🤣valla allerji yapsa vermezdik salak değiliz baktım faydasını gördüm çok çok sıkıntıya girdiğinde veriyordum ağlamasına içim el vermiyordu
Denizanasi92 Kolikbirbebe ben bahar alerjisine iyi geliyor diye biliyorum kaynatıp buharını soluyacağım bebek için hiç duymadım
Visnelivotka Kolikbirbebe Ara sıra yakıyorum ben iyi geldiğini iranlı bir arkadaşımdan duymuştum. bizi rahatlatıyor ve inanıyorum da
Belinaytuana Kolikbirbebe kaynanamın evinde gördüm sonra bende alıp yakmaya başladım kzimizn ağlaması kesiliyordu hala yakarim nazarı kesiyormus diyorlar