Kolikbirbebe Kızlar bi üyenin yazısında görmüştüm ama sorduğum zaman cevap alamadım. Aranızda bebeği için kullanan var mı?
gozleri_deniz1 Kolikbirbebe ben kullanmadım hatta ilk defa kayınvalidemin evine gittiğimizde üzerlik tohumunu nazar karşı yakmıştı. 🌸
Alparslanim1 Kolikbirbebe bebeğim için 1 kere yaktık yani oda evin içinde gezdiriyorsun sadece bu başka türlü yapılıyor mu bilmiyorum. Nazar için yaparız biz genelde
incitanem3 Kolikbirbebe arkadaşım var inanır böyle şeylere çok nazar için annesi evime gelmisti ocakta soğanla çörek otuyla yaktı evde gezdirdi bebeğin üzerinden falan gezdirdi
gozleri_deniz1 Kolikbirbebe kayınvalidem nazara karşı yakmıştır bebekler için nasıl kullanıldığını bilmiyorum.🌸
Kolikbirbebe Alparslanim1 üzerlik çayı yetişkinlerde gaza da iyi geliyormuş ama bebeğe nasıl verilir bilemedim
Aslalihan Kolikbirbebe üzerlik nazar için yakılır evet. Gaz konusunda bende çok duydum tohumunu kaynatıp bir çay kaşığı veriyormuşsun bebeğe ama ben ver diyemem küçük bebek sonuçta o sizin tercihinize kalmış.
Shewolff Kolikbirbebe üzerlik nazar için yakılır rezene bebeklerde gaz için kim demişse yanlış bilgilendirme yapmış
Kolikbirbebe Alparslanim1 4. ay atak dönemiyle kolik gazlı bir bebeği birleştirince , atom bombasından farksız oluyor çare arıyorum 😭
Alparslanim1 Kolikbirbebe prof.Dr İbrahim sataçoğlunun söylemesi ile Bn kimyon içirdim oğluma linççi tayfa gelir şimdi ama çaresizlikten vermiştim faydasıda olmuştu çok şükür
Caklitmocha Kolikbirbebe YouTube Dr ali Osman Köksal in short videoları var gaz için bayağı iyi geliyor. Sünnet için gitmiştik bu doktora sonra videoları uyguladım rahatlatıyor. Özellikle bağırsak köşelerine baskı uygulandigi hareket
incitanem3 Kolikbirbebe adaçayı diyorlar ama bende adaçayı sallama var onu yaksam olurmu 😂😂 birgün sifonyer yere düştü dün cocugun demir şurubu paramparça oldu kahve fincanı kırıldı
Kolikbirbebe gozleri_deniz1 bebeklere kullanıp kullanılmayacağı internette de yazmıyor. Çok kararsız kaldım
Fatmaersoy Kolikbirbebe kullanilmaz anason da ağır gelir sadece rezene verilebilir gaz icin ben hep kullanıyorum 14 aylık kolik bebekti
Kolikbirbebe Alparslanim1 vallaha ben kimyonu rezeneyi doğduğu günden beri veriyorum ne zararı olacak Allah aşkına. Minnacık bedenine bir sürü gaz ilacı kullandım zaten onlardan daha mı zararlı olacak. Ama artık onlarda kâr etmiyor 😭
Denizanasi92 Alparslanim1 bende verdim linçci tayfa yenidoğan bebeğe çilek veren kadının postunda şuan
Kolikbirbebe Senorita ben böyle bir tohumu ilk defa duydum. Ama tam öğrenemeden bebeğime vermek istemedim
Mrvsmt2502 Kolikbirbebe rezene genotoksiktir yani uzun vadede gen tahribine yol açar kısa sürede zararlı değil diye ne olacak allak aşkına demeyin vermeyin lütfen bebeğinize ayrıca ishal yapar bebeğiniz az kilo alır hatta kilo kaybedebilir