trakyalikizce AFC ya sanırım yanlış anlaşıldı apartmanda asansör var arkadaşlar sorun dış kapıda kapının dışında sokağa inmem için merdivenler var yani dışarıda sokakta bırakaman arabayı
Kbrbisi28 trakyalikizce bende koyyorum kapimin onune napicam evde nereye aliyim depom zaten dolu evde ki eve onu surekli sokup cikaramicam 😬
edafmo trakyalikizce eşim işe servisle gidiyor o yüzden araba kapının önünde. Aranaya koydum bebek arabasını puseti falan. Çıkacağım zaman arabadan alıyorum, geri eve gelirken arabaya koyuyorum. 3.kat asansörsüz bir evim var 😪
incitanem3 trakyalikizce benim merdivenler çok kısa birinci kattayim arabayı girişe bırakıyorum aşağı çocukla inip arabayla bir merdicen daha paldır küldür iniyorum dışarı 🤣
Memolininannesi @Deletedmom_78 aklıma 5 kat 2 çocuk ve bebek arabasıyla hergün inip çıkan sen geldin 🥲
AngelMotherr Deletedmom_78 oha eda o koca ikiz bebek arabasını 2 çocuk ve araba nasıl yapıyorsun anlat dinliyorum 🥸
sezer2022 trakyalikizce evde hazırlayıp yürüteçe koyuyorum,, o yürüteçte kapıda bağırınırken aşada bebek arabasını kuruyorum 🙈 aynı şekilde eve dönünce yürüteçe bırakıyorum , sonra inip arabayı topluyorum
Nezzz_ trakyalikizce Nerde oturuyorsun canım sen aynı dertten bende muzdarıbım binada asansor var ama dısında merdiven çok eşim şirket arabası kullanıyor şahsi arabamız evın onunde bagajdan alabılırım ama suan ıhtıyacım yok oğlum 2 bucuk yasında yürütmeyi sevıyorum seninki küçük sanırım markette olunca market arabasına koyuyorum rahat edıyorım zaten bebek arabasından daha cok sevıyor market arabasını her yeri gördüğü için bana dönük oturtunca baya rahat edıyorum uzun uzun ürünlere bakabılıyorum😂😅😅
trakyalikizce Nezzz_ oğlum yürüse hiç dert etmem taşımamda sıkıntı yok sadece küçük 6.5 aylık o yüzden onunla beraber indirip çıkarmam sorun oluyor🥲
Emily37 trakyalikizce benim binamda da asansör yok ve ben 4.katta oturuyorum.kızımı kanguruya koyup bebek arabasını indiriyorum kağıda da kangurudan çıkartıp oturtuyordum arabasına ama artıl 1.katta eşimin kuzeni oturuyor hemen giriş kat onun evine bırakıyorum.anahtarı bende olduğundan dolayı işim olunca ordan alıp gidiyorum.az daha büyüsün baston tipi bebek arabam var onu kullanırım büyük ihtimal
MrvUras trakyalikizce Bebek arabasını sürer pozisyonda tutup kendinize doğru geri eğin arka iki ayağı üstünde. Yani arka ayakları üzerinde duracak şekilde indirin merdivenden bebek içindeyken. Öyle yaparsanız her merdivenden indirip çıkarırsınız rahatlıkla.
trakyalikizce MrvUras ayyy içindeyken korkarım ben düşerse diye merdivenler çok dik biraz da onu bir elimle kucağımda tutup diğeriyle de sizin dediğiniz gibi yapabilir miyim acaba denemem lazım
edafmo trakyalikizce bizim evde duruyor bebek arabası içinde ama sor inip geziyor musun diye hayııırr 😂😂😂
Nezzz_ trakyalikizce Yaaa kıyamam indirirken kucağına kanguruyla baglasanda öyle indirsen ya da tek hareketle kapanan acılan arabalar var biraz pahalı fiyatları hafif baston tarzınada kışı zor olur üşür çıkaramam dıye almadım derkn 2 bucuk yas olduk kucagına emniyetli baglayıp agır agır ındıreblırsin 🌼