Show_must_go_on trakyalikizce Komşumun zili çalıyorum kızımı ona bırakıyorum hemen arabayı indirip kızımı almaya çıkıyorum zaten nadir otobüsle falan gideceksem bir yere arabayı alıyorum sağ olsun teyze yardım ediyor ☺️
trakyalikizce Show_must_go_on ne kadar güzel🥰 ben yeni taşındım o yüzden çekiniyorum daha yeni yeni tanımaya çalışıyorum insanları 🥲
trakyalikizce Aslananne1 apartman giriş kapısında zaten merdivenler var nereye bırakayım dışarı sokağa mı? 😅
Kbrbisi28 trakyalikizce bizimkindede 2 dairenin bisiklet ve bebek arabasi vs herseyi yigili mecburen kendi katimda tutuyorum bende bide bana gelip cati katinin merdivenini kapatma cok esya koyupta diyolar 😬😬😬😬
Kbrbisi28 Katta oturuyorum bebek arabamiz cok agir tek basina asla indiremiyorum sirf bu yuzden baston bebek arabasi aldim inip cikmak kolay olsun diye eski evimde asansor rampa vs vardi bu binaeski malesef hic birsey yok mecbur indir cikara devam
trakyalikizce Kbrbisi28 valla kimse kusura bakmasın da 16 haneli apartmanda kapımın önüne alıyorum bebek arabasını ki herkes öyle yapıyor😁
AFC trakyalikizce 4. katta oturuyorum asansör yok apartmanın girişinde duruyor bebek arabası zaten orda diğer çocukların bisikleti falan da var
trakyalikizce AFC ya sanırım yanlış anlaşıldı apartmanda asansör var arkadaşlar sorun dış kapıda kapının dışında sokağa inmem için merdivenler var yani dışarıda sokakta bırakaman arabayı
Kbrbisi28 trakyalikizce bende koyyorum kapimin onune napicam evde nereye aliyim depom zaten dolu evde ki eve onu surekli sokup cikaramicam 😬
edafmo trakyalikizce eşim işe servisle gidiyor o yüzden araba kapının önünde. Aranaya koydum bebek arabasını puseti falan. Çıkacağım zaman arabadan alıyorum, geri eve gelirken arabaya koyuyorum. 3.kat asansörsüz bir evim var 😪
incitanem3 trakyalikizce benim merdivenler çok kısa birinci kattayim arabayı girişe bırakıyorum aşağı çocukla inip arabayla bir merdicen daha paldır küldür iniyorum dışarı 🤣
Memolininannesi @Deletedmom_78 aklıma 5 kat 2 çocuk ve bebek arabasıyla hergün inip çıkan sen geldin 🥲
AngelMotherr Deletedmom_78 oha eda o koca ikiz bebek arabasını 2 çocuk ve araba nasıl yapıyorsun anlat dinliyorum 🥸