Biirbebekbirannee Tubimomiki bende yazın doğurmuştum 40 çıkar çıkmaz çeşmeye gitmiştik, ilk gün geri döndük izmire oğlum durmadı 😂😂
Tubimomiki Biirbebekbirannee burda gidersek günü birlik giderz anca çocuk eğlensin diye kızım cebeci kerpe Kefken var anca oralara yani kızımı da düşünüyorum. Çocuk hapsolmasin
Kbrbisi28 Kurban bayraminda kemere gidelim diye dusunduk ama daha otel arastirmasindayiz esim gidelim diyo ama bende cocukla cesaret edemiyorum 😬😬
CmreKSidar Biirbebekbirannee Muğla’da yaşıyorum bir yere gitmeme gerek yok ama bayramda eşimin memleketi Bartın’a gidiyoruz çok görmek istiyordum
Biirbebekbirannee CmreKSidar Muğla rüya gibi çok severim her sene geliriz mutlaka ama bu yıl Antalya istiyorum bakalım
Kbrbisi28 Biirbebekbirannee ya benim korkum yolculuk acikcasi sehir icinde yolda eziyet ettigi icin yolculuk yaptigimizda napar diye dusunuyorum yoksa suyu filam cok seviyor hatta hafta sonlari burada kaplicalara gidiyoruz ozel oda kiraliyoruz orada kendi kendimize rahatca giriyoruz kizimi cikartamiyoruz bile hatta o yuzden saat aşımı ucretimiz ekleniyr hep 😁🤭
CmreKSidar Biirbebekbirannee Antalya’da güzel iyi tatiller 🌸 biz muğla’lılar bayramda seyranda denize gezmeye gitmeyiz bizde Karadeniz’e gidelim dedik insallah aksilik olmazsa ☺️
Papatyam9096 sayre Merhaba, gittiniz mi acaba nasıldı? Bizde gitmeyi düşünüyoruz da yorumlar biraz düşündürücü
Biirbebekbirannee Kbrbisi28 uçakla heryere 1,2 saat hiiç bişey olmaz. Benim oğlum bir yer de sabit duramıyor hırcınlasıyor ama yolculuk rahat geçiyor
Kbrbisi28 Biirbebekbirannee bizde ucak yolculugu dusunuyoruz enazindan kisa suruyor diye normalde karadeniz turu yapalim demistik ama onu baska zaman yapalim duzgunce tatil yapalim bi ayaklarimizi uzatip kafa dinleyeim dedik
Gmznr2909 Biirbebekbirannee en çok istediğim sağlıklı doğması çünkü biraz küçük kalmış ve inşallah ikincide Süt kanallarim açılır büyük oğluma neredeyse hiç anne sütü veremedim inşallah ikinciye nasip olur
NariNariKiminYari Biirbebekbirannee biz göcekte yat tatili ayarladık eşimin arkadaşının yatıymış 3 gün orda kalacağız 5 günde bodrum titanic otelde kalacağız oğlumu deniz tutarsa kötü olursa fena bozulurum 🥲