Dilaraaa2131 Bizde bodruma gidiyoruz 10 gün sonra nasipse villa kiraladık çift arkadaşımızla 2 aile olarak . 3 gece 10 bin lira. 2 ye bölünce çok rahat geldi iki tarafa da özel havuzu vs var önü deniz :)
Leylaa_ Biirbebekbirannee Mersin’e gideceğiz doramar otel . 21 bin tl Antalya Belek istiyordum 30 bin ve üstü olduğum için bu sene böyle olsun dedim
Tubimomiki Biirbebekbirannee bu yaz tatil olamaz anca doğurcam 😀 ama doğum olmasa yine Antalya olurdu kaynanamlar orda olduğu için o da bana tatil değil eziyet gibi🤦🏻
Biirbebekbirannee Tubimomiki bende yazın doğurmuştum 40 çıkar çıkmaz çeşmeye gitmiştik, ilk gün geri döndük izmire oğlum durmadı 😂😂
Biirbebekbirannee Kalimbanne Antalya istiyorum bende çok uzun zaman oldu gitmeyeli ama fiyatlar nanaayy
Tubimomiki Biirbebekbirannee burda gidersek günü birlik giderz anca çocuk eğlensin diye kızım cebeci kerpe Kefken var anca oralara yani kızımı da düşünüyorum. Çocuk hapsolmasin
Kbrbisi28 Kurban bayraminda kemere gidelim diye dusunduk ama daha otel arastirmasindayiz esim gidelim diyo ama bende cocukla cesaret edemiyorum 😬😬
CmreKSidar Biirbebekbirannee Muğla’da yaşıyorum bir yere gitmeme gerek yok ama bayramda eşimin memleketi Bartın’a gidiyoruz çok görmek istiyordum
Biirbebekbirannee CmreKSidar Muğla rüya gibi çok severim her sene geliriz mutlaka ama bu yıl Antalya istiyorum bakalım