acimavi Biirbebekbirannee aydın didimde otele gideceğiz inşallah, 24.600 liraya aldım, 5 gece😬 iyi oteller gerçekten 20 binden aşağı yok, eşimi ikna etmem bayağı uzun sürdü, ödeme de ertelemeli olunca aldım
Asyaveannesi04 Biirbebekbirannee 5 gün datça 5 gün bodrum 5 gün enez yazlık 😅 hepsi farklı tarihlerde
papatyam-34 Biirbebekbirannee Kasım ayında Balıkesir Afytos otele erken rezervasyon olarak ayırttım 4 gece 9600 küsür idi
Biirbebekbirannee Kalimbanne Antalya istiyorum bende çok uzun zaman oldu gitmeyeli ama fiyatlar nanaayy
Dilaraaa2131 Bizde bodruma gidiyoruz 10 gün sonra nasipse villa kiraladık çift arkadaşımızla 2 aile olarak . 3 gece 10 bin lira. 2 ye bölünce çok rahat geldi iki tarafa da özel havuzu vs var önü deniz :)
Leylaa_ Biirbebekbirannee Mersin’e gideceğiz doramar otel . 21 bin tl Antalya Belek istiyordum 30 bin ve üstü olduğum için bu sene böyle olsun dedim
Tubimomiki Biirbebekbirannee bu yaz tatil olamaz anca doğurcam 😀 ama doğum olmasa yine Antalya olurdu kaynanamlar orda olduğu için o da bana tatil değil eziyet gibi🤦🏻
Biirbebekbirannee Tubimomiki bende yazın doğurmuştum 40 çıkar çıkmaz çeşmeye gitmiştik, ilk gün geri döndük izmire oğlum durmadı 😂😂