Haffuse Cok gecmis olsun, Allah bir daha boyle bir kaza yasatmasin… Aynisi bende de var… buyudukce o cizgi daha kucuk gorunuyor, ve varla yok arasi… Kasi o cizgiden cikmayacaktir ama, oyle faça atiomis gibi de gorunmeyecek endiselnme
Mrskoc MaMommy contractubex aldım en iyisi oymuş . Ama yara iyileşmeden süremiyorum doktor da eczacı da onu önerdi belki size de önerilmiştir .
AhmetEymenEnes MaMommy Çok geçmiş olsun benim oğlumda okulda düştü aynı bu şekilde kaşı yarıldı üzülerek söyluyorum kaş çıkmıyor benim oğlumun kaşında çizik var gibi duruyor 6 dikiş atıldı 2 yıl oldu düşeli şuan 13 yaşında
AhmetEymenEnes MaMommy dikiş atan doktor iz kalır 18 yaşına geldiğinde lazerle çizdirip yara izi kaybolur dedi şuan kaşinda boşluk var gibi duruyo düştüğünü bilmeyenler neden bu yaşta kaşını çizdirdin diyolar🤭🤭bunada şükür diyorum ya gözüne gelseydi okulda koşarken kolonun sivri yerine gelmiş ozamanlar 4 aylık hamileydim okuldan haber geldiğinde o okula nasıl gittim ambulansa nasıl bindim halen anlamış değilim oğlumu o halde görünce maf oldum yanımda 6 yaşındaki oğlum vardı abisini o halde görünce ağlamaktan sesi kısıldı neyse geçti gitti her şey bizim içim Rabbim beterinden korusun 🤲🏻
2girlsmom MaMommy merhaba geçmiş olsun bizimde aynı yerde ama bie tık daha yukarda yapıştırma var 1 sene oldu nerdeyse kaşın bitimine denk geliyor ama kaş çıktı orda daha küçük ya kaynaşırsa çıkabilir diye düşünüyorum. Ayrıca keşke yapıştırma yaptırsaydınız bizim yaramız da aynıydı hatta ortası biraz daha derindi doktor kısa ve yaşı küçük çok dikkat ederseniz tutar dedi ayrıca kaynım doktor ona atıp sormuştuk yapıştırma yaptırırsanız izi daha az kalır demişti kızım düştüğünde 3 yaşındaydı şimdi özel olarak bakmayınca belli olmuyor şükür
MaMommy 2girlsmom bize doktor dedi ki yapıstırma tutmaz bizde inandık zaten 3 hastaneye gittik 2sinde estetık dr yoktu mecbur kaldık 3.ye,22 gün oldu simdi kaşı bariz boş ama dikişin üstü ve yan kısımlarda boş yanları neden cıkmıyor onu anlamıyorum kaşı dökülse cıkması gerekırdi 22 günde
MaMommy 2girlsmom yapıstırma da ne fark oluyor ki hıc gorsel yok internette guzel dikilmemiş mi benım oglumda ne bıleyım hıc etrafımda basına gelen yok
2girlsmom MaMommy dikişte dikme izi belli ediyor yapıştırma bildiğin yara bandı gibi bişeyle yapışyırıyorlar açılan yeri birleştiriyor birleştirdiği için daha az iz kalıyor
kuzey-21 MaMommy çok geçmiş olsun. Benimde kaşımda dikiş var ve kıl çıkmıyor orda. Kötü de durmuyor merak etmeyin
kuzey-21 MaMommy okula bile gitmiyordum 5 yaşındaydım daha. Resimde çok belli olmaz dikişim bile çok belli olmuyor öyle.
MaMommy 2girlsmom acılır denilince bızde dikiş olsun dedik ne bılıyım yanlıs mı yaptık acaba? Sizin kaşı kesti mi tam yoksa teget mi gecti?rica etsem fıtograf atar mısınız kaş kısmını
AnsZey MaMommy benim de kaşımda var rahatsız etmiyor belli olmuyor da uzayan diğer kaşlar kapatıyor endişelenmeyin
MaMommy AnsZey inşallah belli olmaz hemen gecer benım gozum sanki omrümün sonuna kadar oraya bakacakmısım gibi,o kadar kötü bi his ki oglumun ne gozune ne burnuna ne agzına bakıyorum gozum hep yara kısmında mahvoluyorum sanki hıc gecmeyecek gibi geliyor
Melekhnm MaMommy lütfen bu kadar takmayın kaza bela bilemeyiz ne zaman nerden geleceğini ki ilerde başıma meler gelecek kim bilir dğeil mi çok şükür kş bi sağlık sorunu yada bi Uzvu değil o yüzden şükredin o daha bebek etleri kemikleri bziim gibğ dğeil belki çıkar belki çıkmaz ama bu kadae dert yanacak bi şeu dğeil gerçekten Allah beterinden korusun belki İlerde oğlunuzu hiçç üzmeyecek hatta küçükken yaptığı yaramazlıktan olduğunu anlatıp gülecek ve belki hiç o kısım göze dahi çarpmayacak o yüzden bugunu yaşayarak dünü unutarak yaşayalım yarın zaten muamma çok şükür bi şeyi uok çocğuzun
AnsZey MaMommy öyle düşünmeyin geçici bir süreç bu anne olarak böyle hissetmeniz gayet doğal. Yalnız daha fazla bakmayın çocuk hisseder olumsuz etkilenebilir ya da üzülür