MaMommy Melek24 bazısı cıkar çoğu cıkmaz kaşı dıyor bende bı umut herkesı dinliyorum her sanıye aklımda
Mircet MaMommy 5 sene önce dizimi yardım 15 dikiş atıldı yarık o kadar derindi ki kemiğim gözüküyordu düşünün yeni yeni yarık kısmında kıllar çıkmaya başladı
ezgicenk MaMommy çok geçmiş olsun, muhtemelen kaş çıkmaz ama mutlaka yara kremi sürün scarex, contratubex gibi çevresine yarası iyileşince iz kalmasın 🙏🏻
Haffuse Cok gecmis olsun, Allah bir daha boyle bir kaza yasatmasin… Aynisi bende de var… buyudukce o cizgi daha kucuk gorunuyor, ve varla yok arasi… Kasi o cizgiden cikmayacaktir ama, oyle faça atiomis gibi de gorunmeyecek endiselnme
Mrskoc MaMommy contractubex aldım en iyisi oymuş . Ama yara iyileşmeden süremiyorum doktor da eczacı da onu önerdi belki size de önerilmiştir .
AhmetEymenEnes MaMommy Çok geçmiş olsun benim oğlumda okulda düştü aynı bu şekilde kaşı yarıldı üzülerek söyluyorum kaş çıkmıyor benim oğlumun kaşında çizik var gibi duruyor 6 dikiş atıldı 2 yıl oldu düşeli şuan 13 yaşında
AhmetEymenEnes MaMommy dikiş atan doktor iz kalır 18 yaşına geldiğinde lazerle çizdirip yara izi kaybolur dedi şuan kaşinda boşluk var gibi duruyo düştüğünü bilmeyenler neden bu yaşta kaşını çizdirdin diyolar🤭🤭bunada şükür diyorum ya gözüne gelseydi okulda koşarken kolonun sivri yerine gelmiş ozamanlar 4 aylık hamileydim okuldan haber geldiğinde o okula nasıl gittim ambulansa nasıl bindim halen anlamış değilim oğlumu o halde görünce maf oldum yanımda 6 yaşındaki oğlum vardı abisini o halde görünce ağlamaktan sesi kısıldı neyse geçti gitti her şey bizim içim Rabbim beterinden korusun 🤲🏻