Kingsinem ByAslan rovco alıştırma bardağı kesinlikle çok güzel. Akıtmıyor kapağı üstünde takılı iyice geriye itince kilitliyor çocuğun yüzüne çarpma riski yok. İçinde ağırlık topu hortumu var emme refleksiyle kafasına dikmek zorunda kalmadan çok rahat içebiliyor. Oğlum tek seferde anlayıp içebildi biberon kullanmayan bir bebek. Çok araştırdım avent hep aynı şikayet ucu kopuyor ve çok su gelip bebeği tıkıyor diyorlar.
Yildizanne Kingsinem Kingsinem bende rovco aldım daha başlamadık ama kullanmaya baya hoşuma gitti benimde yorumunuzu görünce içim rahatladı 😌
ByAslan edilan ilk oğlumda bunu kullandım çok memnundum emziği avent diye sulukta indirimdeydi aldım pişman oldum yarın iade edip bundan alıcam büyük ihtimalle 👍🤭
Adasarin ByAslan Chicco öneriyorum ben kesinlikle çünkü pipetle su vektigi kısmın iç kısmında aparatı var açınca çok geliyor kapatınca az geliyor ve akitmiyor ama turuncu yeşil serisi bu şekilde yeni cikanlarinda bu özellik var mı bilmiyorum çocuğunuzun yaşina ayına göre ayarlanabilir
starwomen ByAslan Munchkın ve wee baby pipetli kullanıyorum ikisinden de memnunum. Hiç koku, akıtma yapmadı ikisinden de kızım çok güzel su içiyor
sessizlik12 ByAslan cihico gibi bi marka vaf ya tm yazamadim ama o asiri guzl biz cok memnunuz ondan alin hrseyi cok iyisu kesinlikle dmlatma yok cocuga eziyeti yok
Fatmaydd ByAslan ben o kadar suluk markası aldım hepside akıttı şuanda kansinohın küçük boy biberonunu suluk olarak kullanıyorum M emzik ucu ile çokta rahat hiçbirşekilde akıtmıyor 🫠
Gmznr2909 ByAslan valla gülüm benim oğlum nuk biberon sevdigi için nuk suluk aldım 3 çeşit hiç birini sevmedi sonra philips avent aldım pipetli ondan başka suluk koymuyor ağzına bardaktan bile içmez sadece avent suluk
Emine34 E bebekte satılan baby plus pipetli suluk ömürlük ürün içi çelik koku yapmıyor defalarca düşürdü attı ama kırılma çatlama vs olmadı pembe ve yeşil rengi var sadece mağazada daha uyguna almıştık pipet temizleme çubuğu ile kolayca temizleniyor pipeti