Y-A-Annesi ByAslan kesinlikle munchkin baya araştırdım suluk için asla koku da yok. Ve içindeki ağırlık sayesinde yatarken bile icebiliyor
Cinarinannesi23 Chicco yumuşak uçlu suluk aldım kullanıyorum çok memnunum hiç damlatma yapmıyor. Aldığım günden beri bebeğim rahatlikla kullanıyor.
ece_arel ByAslan vallahi wakikiden aldım ince uzun olanlardan aşırı memnunum çok hafif ve kapağı sürgülü oğlum kendi açıyor susuyınca
Sefikaysyck ByAslan tomme tippe aldım en son çare aventte kullandım chicco da kullandım en güzeli tomme tippe severek kullanıyorum akıtmada yapmıyor
Mlk026 theAna merhaba biz de yeni geçtik pipetliye ama akıyor daha doğrusu çekerken kapakta birikiyor sonra akıyor acaba ben mi kapatmayı beceremedim.
Kayra26 ByAslan Munchkin kesinlike alin asla akitmiyor ve sifir koku Özellikle icindde 4 gun su beklettim denemek icin cok güzel
AcarHHF ByAslan Chicco pipetli ısı yalıtımlı spor bardak kullanıyorum suluk olarak. Asla kirilmiyor , şu sizdirmiyor ve koku yapmıyor çok memnunum
Elfidam ByAslan defalarca kez munchkin diyebilirim. Kızımda neden kullanmadıgımı sorguluyorum. Oğlum 9 aylıktı içebildi ayrıca içindeki yuvarlak aparat su nereye giderse oraya kaydıgından suyu tam anlamıyla bitirebiliyor kilit sistemi mevcut. Tık sesi geldiğinde bitmiştir su akıtma yapmıyor. Ben çok memnunum Bu arada kokuda yapmıyor düşünmeden alın derim
peloser 6 ayından beri münchen pipetli kullanıyor oğlum. Çok memnunuz. Artık bardaklıya alışsın diye bardak modelini de aldım. Çok başarılı. İçimi çok kolay
kalbimegem ByAslan bende avent alıştırma sulugu vardı yıkarken emzik kısmı silikon ucu yırtıldı yedeği de satılmıyormus Ben de evdeki normal biberon başlığıni artı şeklinde kestim çok büyük olmayacak şekilde Normalde asla biberon emzik kullanmayan bebeğim artık biberondan su içiyor ne etrafa dökülüyor ne boğuluyor gibi oluyor
Aleyna_12-15 ByAslan biz bebedorun Kini aldik 1 ay oluyor ne koku ne bi damla akitma yasamadik mama turkiyeden almistim Ben fiyati da 70 80 civari biseydi ama su aliskanligi kazandirdi ogluma resmen
eozcaann ByAslan karaca dan contigo markasını aldım ve aşırı memnunum. Tomme tippe, avent, wee baby vs deneyen biri olarak contigo yu tek geçerim. Kızımın yerden yere vurmasına rağmen daha en ufak bir sorun yaşamadım. Herhangi bir akıtma, koku falan yok
Yildizanne Kingsinem Kingsinem bende rovco aldım daha başlamadık ama kullanmaya baya hoşuma gitti benimde yorumunuzu görünce içim rahatladı 😌
Kingsinem Yildizanne çok seveceksiniz çok güzel içiyorlar kendisi tutuyor 😂 bazen atıyor kırılmadı dökülmedi
burnumagelioduuujfklkl ByAslan mama biberonuda Nuk olduğu için nuk first choice alıştırma bardağını kullanıyorum akıtma koku kesinlikle yok çok memnunum