Nesrinimsii Deletedmom_68 şekerim eşler çoğu zaman görmüyor yada işlerine gelmiyor bilemiyorum 😃 sen tez vakitte bi kan ver için hatta içimiz rahat etsin 😃
Deletedmom_68 Nesrinimsii bilmiyorum artık o çok istiyo ama ben nasıl yaparım nasıl olacak bi fikrim yok🤯oğlum 13 aylık daha, korunurken hamile kalmadım da demem artık😄 yarın kan vericem buraya da yazarım🫶
Nesrinimsii Deletedmom_68 aman beraber büyürler işte 🤪 bende kızım 18 aylıkken spirale rağmen oğlumu öğrenmiştim. Kendimi gördüm sende 😃
Cankuzuannesi Deletedmom_68 hiç korkma oğlum 18 aylıkken hamile kaldım ikinciye hamileyim şuan ne olacaksa olacak napalım alışırız 😮💨🫶🏻🤣
ikibebelikanne Deletedmom_68 hayırlı olsun canım benim😂😂 Bende dün bu şekilde öğrendim, bu gün tekrar yaptım daha belirgindi. Akşam üstü kan verdim pozitif 😂
Deletedmom_68 Snm_arya ben lens kullanıyorum gözleri kısınca görüntü bulanık oluyor o yüzden😆 ama evet gördüm gün ışığında daha net görünüyor fotoğrafta o kadar belli olmadı🥴
Snm_arya Deletedmom_68 yaaa siz yine iyi dayanmışsınız ben soluğu acilde alırdım hayatta uyuyamazdım yarın bana da haber verin gerçekten merak ettim
_The_ANA_ Deletedmom_68 Sağlıkla gelsin inşallah 😁 Benimde adetim 5 gün geçti ama 1 hafta önce kan testi yaptım çıkmadı
Deletedmom_68 _The_ANA_ Aa hadi hayırlısı istiyor musun sen de🙈 ben şu zaman için düşünmüyordum ya 13 aylık benimki ama çok heyecanlandım😄
_The_ANA_ Deletedmom_68 Yok canım ben istemiyorum. Benim oğlum da 19 aylık. 5 yaşına kadar düşünmüyorum. Ertesi gün hapı içtim o mu geciktirici anlayamadım🥺
ikitosbikannesi Deletedmom_68 ikinci çizgi görünüyor hayırlı olsun inşallah 😊 bende korunarak hamile kaldım oğlum 1 yaşına girdi ben 5.5 aylık hamileyim sürekli polyanna gibi güzel düşünmeye çalışıyorum 🤣
Deletedmom_68 _The_ANA_ O yapmıştır muhtemelen. İlk evlendiğim zamanlar kullandığımda 10 gün kadar gecikip sonra bir oldum ama acillik olmuştum. Eğer hamileysem ben de korunurken kalmış olucam valla şaşkınım😆
Ayse001 Asyams yok canım aman🤣🤣yani kızıma hamile kaldığımda aynı böyleydi. Kan baktırdım hemen 76 çıkmıştı . En güzeli kan baktırın sizde
Deletedmom_68 ikitosbikannesi eyvah eyvah😄 ben de çok heyecanlandım birazdan gidicem kan vermeye bakalım😄