Linaamom Gunes789 bunu kullanmanız gerekiyor Philips Avent Natural Biberon Emziği 6 ay+ 2′li 4 numara SCF044/27 nasıl rahat içtiğini farkedeceksiniz 👍
Gunes789 delirmeceler 7.5aylık 2numara kullanıyorım şimdi baktım 3 kullanmam gerekiyormuş. Ama ben ikiye de geç geçmiştim yoksa göğsümü emmiyordu
delirmeceler Gunes789 ozaman 3 numara alın ucu onun için yeterli olmadığı için fazla vakumluyordur buda içe çökme yapıyordur
Gunes789 Mervetnl bende ilk iki ay kaynatarak kullandım hep öyle bişey olmadı. Lansinohu bilmiyorum aventte 0+ var bir numara 1+ var 2numara yani iki delik bir de 3numara varmış Sizin bebeğiniz kaç aylı k
Mervetnl Gunes789 2,5 aylık ben tel delik 1 S yavaş akış kullanıyorum. Ama yavaş yavaş orta akışa geçicem sanırım
delirmeceler Gunes789 rica ederim biz şuan yıldız uca geçtik 20 aylık olucaklar 8 gün sonra büyüyorlar sağlıkla büyüsünler tüm evlatlar😊
Gunes789 Linaamom 4numara da mı vardı ama aynı zamanda emiyor çok hızlı akışa alışırsa göğüsten pek emmez diye korkuyorum
Linaamom Gunes789 4 numara zaten 6 ay ve üzeri bebekler için canım emiyorsa istersen 3 noya başla 2-3 ay sonra 4 noya geçersin