Gunes789 Son zamanlarda biberonla içerken biberon ucu içe çöküyo ve ağlamaya başlıyo kapağı açıp kapatmam gerekiyo düzelmesi için. Acaba numarasım ı küçük bilen varmı
Falafel Gunes789 içine kattığınız su çok mu sıcak. Ben bir iki defa yıkarken kaynar suyla temas ettirdiğimde öyle olmuştu
delirmeceler Gunes789 bebeğiniz kaç aylık ve kaç numara kullanıyorsunuz numara değiştirmeniz gerekebilir yada oynama olmuştur çıkartıp tekrar takın
Falafel Gunes789 bir anda sıcak su ile temas edince oluyor bizimkinde. Kaç aya kaç numara kullanıyorsunuz
Gunes789 delirmeceler 7.5aylık 2numara kullanıyorım şimdi baktım 3 kullanmam gerekiyormuş. Ama ben ikiye de geç geçmiştim yoksa göğsümü emmiyordu
Mervetnl Konudan bağımsız ama ne zaman orta akış biberona geçiliyor? Lansinoh kullanıyorum ben 😌 Bu arada kaynar su demiş bazı yorumlar ama sterilize ederken ben kaynatıyorum biberonu yada kaynar suya basıyorum hiç bozulma olmadı.
Gunes789 Mervetnl bende ilk iki ay kaynatarak kullandım hep öyle bişey olmadı. Lansinohu bilmiyorum aventte 0+ var bir numara 1+ var 2numara yani iki delik bir de 3numara varmış Sizin bebeğiniz kaç aylı k
Linaamom Gunes789 bunu kullanmanız gerekiyor Philips Avent Natural Biberon Emziği 6 ay+ 2′li 4 numara SCF044/27 nasıl rahat içtiğini farkedeceksiniz 👍
delirmeceler Gunes789 ozaman 3 numara alın ucu onun için yeterli olmadığı için fazla vakumluyordur buda içe çökme yapıyordur
Mervetnl Gunes789 2,5 aylık ben tel delik 1 S yavaş akış kullanıyorum. Ama yavaş yavaş orta akışa geçicem sanırım
delirmeceler Gunes789 rica ederim biz şuan yıldız uca geçtik 20 aylık olucaklar 8 gün sonra büyüyorlar sağlıkla büyüsünler tüm evlatlar😊
Gunes789 Linaamom 4numara da mı vardı ama aynı zamanda emiyor çok hızlı akışa alışırsa göğüsten pek emmez diye korkuyorum
Linaamom Gunes789 4 numara zaten 6 ay ve üzeri bebekler için canım emiyorsa istersen 3 noya başla 2-3 ay sonra 4 noya geçersin