[silindi] Htlpyrk mamayı yarı yarıya azalttık iki haftada. Bir hafta kullanınca farkediliyor zaten çocuğun emmesinden.
Eva Htlpyrk ben kullandım, sütü arttırmadan ziyade baya sütün kalitesini arttırıyor, hatta tek ile yarayan takviye diyebilirim. Gönlünüz rahat kullanabilirsiniz
Htlpyrk Eva cok sevindim sutun kalitesi de cok onemli gercekten. Insallah hem sutum artar hem kalitesi. Ne kadar surede etki ediyor peki
Eva Htlpyrk hemen görürsünüz etkisini, fakat her yemek sonrası 2 tane alacaksınız. Toplam günde 6 taneye kadar
Derinvera13 Htlpyrk alın derim bende çok faydalı olduğunu duydum sma almadım sütüm ne eksik ne fazlaydı
espalp Htlpyrk rica ederim. Hiçbir yan etki görmedim. Benim sütüm gelmemişti lactamil ve bu hapla geldi diyebilirim. Benim içtiğim lactamil çay değil süt gibi olan. Tarifinde 3 yemek kaşığı yazıyor ben daha az koyuyorum ama ilk başladığımda 3 yemek kaşığıyla yapıyordum sütün inmesine çok faydası oldu.
Htlpyrk espalp bende aynisindan aldim sanirim, lactamil anne sutu olarak geciyor uc kasik dediginiz gibi. Ikisini de kullanacam bende :))
ZeynepAdam Htlpyrk artti ama kilo yapti bana cok. Onun yerine bol bol dereotu yemeni tavsiye ederim birde tarcinli sut ic derim. Ben hala o kilolarla ugrasiyorum :)
ayfernaz Hiçbi fiktrim yok valla onla ilgili, yeast maya demek değil mi nasıl bişey o acaba? Lactamil çay falan iyi ama
Htlpyrk Omergulsen hepsiburada dan siparis verdim. https://www.hepsiburada.com/lactamil-emziren-anneler-icin-sutlu-icecek-200-gr-pm-ailemlp011680
Eceodtu Ben gnc’nin tabletini kullandim 2 ay kadar. Uzerinde gunde 8 adet diyordu ben de o sekilde kullandim. Yurtdisi sayfalarinda da cemen otuyla bu urunun onerildigini gorursunuz incelerseniz. Bende ise yaramisti etkisini cabuk gostermisti.