musmutluanniskos Htlpyrk valla baya taş gibi oluyordu göğüslerim. Hapı atıp uyuyordum uyanıp çocuk emene kadar semsert oluyor. Ama bol su içmeniz lazım ve öğün atlamamanız lazım
nzbr Bu post sayesinde deneyeceğim lactamili hemen... Sabahtan beri mama kutusuyla bakışıyoruz bir türlü veremedim sütümde çok azaldı bir anda..
espalp nzbr dene mutlaka ben onunla başardım 💪🏻 Her gece yatmadan içiyorum resmen hissediyorum süt damarlarını
Deletedmom221 Htlpyrk 2 gün kullandıktan sonra arttı. Akşam yemeğinden sonra 6 tane içiyordum ben ilk 3 4 gün öyle içtim sonra azalttım 2 3 tane içtim eczacı öyle söylemişti
MinikMucizemNil Hassasanne var instagram da. Bira mayası tabletlerini kullandığını prematüre ikiz bebeklerini yalnızca emzirerek büyüttüğünü anlatıyor her paylaşımında. Takip edip yorumları inceleyebilirsiniz isterseniz
Busra543215 Htlpyrk canım dut kurusunu kaynat suyunuda ıc dutlarıda ye etkısını goruceksın cok fayda edıyor
Htlpyrk Busra543215 ilk zamanlar denemistim oglum ishal oldu acaba duttan mi dedim birakinca kesildi ishali o gunden beri de denemedim. Ama cok tavsiye ediyolar yine denesem mi diye dusunmuyo degilim. Tavsiyen icin teselkur ederim canim:)
Minikmucizem- Htlpyrk ben kullandım canım sabah 3 akşam 3 tane çok şükür ondan mı bilmiyorum ama sütüm arttı mamayı bıraktık o şekilde tabi bide günde 3 litre su içtim hangisi işe yaradı bilemiyorum yalnız doktorunuza danışmadan kullanmayın siz yine de yanlış yönlendirmek istemem
Htlpyrk Minikmucizem- suyu cok ihmal ediyorum bugunlerde yazin daha rahat iciyordum yine artirmam lazim
Gg5subat Arkadaşlar olmaz ama aranızda Bingöl de yaşayan ve hapı denemek isteyen olursa birlikte alalım mı ortak diyorum malum çok uygun değil fiyatı ve 250 tablet
Minikmucizem- Htlpyrk bende ihmal ediyorum ama ciddi anlamda fark ediyor canım su hapı bitene kadar kullanıp tekrar almadım sık sık emzir bide gerçekten işe yarıyor gece yatmadan önce de sıcak suyla duş alıp masaj yaparsan onunda faydasını görürsün inşallah bol bol sütlerimiz olsun bütün annelerin 🙏