DenizLeyla selinnn-29 merhaba, hala etkisi olmadı mı? Bende az önce sipariş verdim sizin yazınızı görünce merak ettim
Gg5subat mahra benim kızım 13 aylık olacak ama bu süt azalması sorununu 9. Ayda falan yaşadım her emzirmeden sonra süt gelmesede 10 dk sağım yaptım pompayla bazen 10 CC bazen 30 CC süt geldi bu şekilde arttı zamanla
selinnn-29 DenizLeyla bi kere sütün fışkırdığını gördüm ama alakası yok. Günde 4 mama veriyodum yine aynı. Sipariş vermeniz iyi olmuş. Bana bakmayın. Ben etkisi olmayan nadir kişilerdenim artacak inşallah sizin bana da sonucu yazın lütfen
Htlpyrk zeyno4646 canim litre olarak tam olarak bisiy diyemem ama bol icmeye calisiyorum ozellikle tableti icmeden once ve sonra ve her emzirmeden sonra mutlaka iciyorum. Sanirim 2-3 litre iciyorumdur.
Kivanc52020 Htlpyrk banada tablet verdi dün doktorum bakalim.kullanicam etkisi olacak mı. Humana stell tea iciylrim sut artiricu çay onun da faydası var. Lactamil faydasını görmedim bıraktım.
Betulersy Htlpyrk milkway in tableti var süt artırıcı ben sabahları bir tane ciğniyorum bol su maden suyu bol tüketiyoeum dereotunu yoğurda karıstırıp yiyorum bunlar etkili oldu bende🤷🏻♀️