Htlpyrk selinnn-29 anlastik. Yine haberlesirix o halde. Guzel haberlerini bekliyorum. Yakin zamanda insallah "bak ben sana demistim artacagini" derim:))
Gnslll selinnn-29 herkesin bunyesi fari bide onu emzirmeye baslamadan 1 ay once kullanmaya baslayin demislerdi bana ama ben baslayamadim sonradan kullandim
2melekannesi19 Htlpyrk rezene tohumu ve kimyonu birlikte demleyip denediniz mi? Ben çok faydasını görüyorum hergün 3 fincan içiyorum
Htlpyrk 2melekannesi19 cok tesekkur ederim. Suan eskiye gore daha iyiyim. Tablete basladim. Ek gidaya da gectik biraz daha iyi oldu suan:)
DenizLeyla selinnn-29 merhaba, hala etkisi olmadı mı? Bende az önce sipariş verdim sizin yazınızı görünce merak ettim
Gg5subat mahra benim kızım 13 aylık olacak ama bu süt azalması sorununu 9. Ayda falan yaşadım her emzirmeden sonra süt gelmesede 10 dk sağım yaptım pompayla bazen 10 CC bazen 30 CC süt geldi bu şekilde arttı zamanla
selinnn-29 DenizLeyla bi kere sütün fışkırdığını gördüm ama alakası yok. Günde 4 mama veriyodum yine aynı. Sipariş vermeniz iyi olmuş. Bana bakmayın. Ben etkisi olmayan nadir kişilerdenim artacak inşallah sizin bana da sonucu yazın lütfen
Htlpyrk zeyno4646 canim litre olarak tam olarak bisiy diyemem ama bol icmeye calisiyorum ozellikle tableti icmeden once ve sonra ve her emzirmeden sonra mutlaka iciyorum. Sanirim 2-3 litre iciyorumdur.