Zumeyran Balse hergun yıkadık sayılır 2 güne bi Su bana gore bebegi gelişimi icin iyi gelir gobek düştükten sonra yıkaya bilirsin korkuyosan ama. Bisi olmaz
15032021 Balse hastaneden eve geldiğimizde hemen yıkadık hep yıkadım göbek bağının etrafını temizliyordum kuru tutuyordum temizleme mendili vermişti doktorumuz 5 gün de düştü göbek bağı
yaseminoztrk Balse göbek bağı düştükten 1 gün sonra yıka dedi doktor. O da nasıl göbek bağıysa 18 gün sonra düştü yine sorduk bekleyin dediler mecbur 19. Gün yıkadık çocuğu
cemreninannesi_ Balse 40 gün çok geç bir süre fakat doktorumuz bize göbek bağının düşmesini tavsiye etmişti. 7 günde de düştü zaten 🙏🏻
Melson21 Balse Kiz 40 gun ne 🤣 ustune basina kakasini yaptigini dusun misal, ki yapiyorlar yuzde yuz, yine 40 gun bekleten varmi???? 🥲 manyaklik resmen dusuncesi bile
Fatos53 Balse Ertesi gün annem yıkadı. Hiç bişe olmadı. Sonra göbeği düştü kendim yıkamaya başladım. Göbeği düşünce batikon sürdüm hafif hafif.
Gyagiz Balse Hastahaneden cıktık doktorumuz bugün yıkayın daha sonra göbek bağı düşene kadar tıkamayacaksınız demişti öyle yaptık göbek bağı düşünce bi daha yıkadık
Nkocak Balse ben hemen yıkadım sonrada iki gğnde bir yıkadım bir hafta içinde göbek bağıda düştü sadece göbeğini fazla kurutmaya özen gösterdim o kadar
Oanne Nurcuks11 kuru türk kahvesi döktük hergün ve hiç iltihaplanmadan hemen kurudu 5. Günde düştü Verilmiş sadakanız falan mı vardı bu nasıl şey
cananata01 Balse 40 değil canım maks 1 haftada göbek düşüyor göbeğinin orayı iyi kuruladığın sürece düşmeden de yıkayabilirsin
Mdorukkk Balse canım göbek bağına su değdirmeden 3. 4. Günü yıkaya bilirsin ama oraya değdirme değerse de kurula pamukla vs ama ben düşmesini bekledim 12 gün yıkamadım sildim
ZeynepBerenEce Doğduktan 2 gün sonra yıkadık göbek bağına dikkat ettikten ve kuru tuttuktan sonra hiç bir şey olmaz hatta ne kadar doğru bilmiyorum ama daha hızlı bağı düşürür diye duymuştum bizim 5. Günde düştü göbek bağımız 😊
Merve0227 Balse ben ilk bebişi düşmeden yıkamıştım banyoda düşmüştü bişey olmadı İkinci bebişi düştükten sonra yıkadım ikiside 4. Günde düşürdüler göbeklerini
Casperr Balse ben göbek bağı düşünce yıkadım 13 14. Gün düştü bebek kokarmi hiç mis gibi kokuyordu duş alması rahatlaması için zaten riskede atmamış olduk rahat rahat yıkadım sonra