oykumoms nurbelonuc valla bende bilemedim o yakıştırmıyor diye bayadır giymiyordum ama bu yaz tarz değiştiricem 🥳 teşekkürler 🥰
oykumoms biroglanannesii1 ahh basen 😖 evet zaten çoook uzun zamandır dar paça giyiyorum bu tarz dışarıda birinde görünce çok yakıştırıyorum 😄
biroglanannesii1 oykumoms Ay bir de pantolonu geçin de size dar midi boy etek te elbise de harika olur 🙃
oykumoms Rumeysaerva dar paçayla görsen daha şaşırırsın o zaman evet maalesef çok ince🤭 teşekkür ederim 🥰😘
oykumoms findikbrnlu0_ pantolon sıkıntılı galiba bi ben fark edemedim sanırım aynı tarz farklı model bakıcam 🤭😄
findikbrnlu0_ oykumoms ya olabilir çözemedim pantolonu yada çok mu düz geliyo anlamadım ki bişey var pantolonda çözemediğim😂😂 yoksa bayılırım zayıf uzun bacaklı insanlara ben minyon azcıkta tombişimm🫠
oykumoms findikbrnlu0_ garip pantolon 😄 zayıf olmaını da dezavantajları var uzun olduğum için elim ayağım da büyük mesela erkek eli ayağı gibi 😂 o yönden şanslısınız🤭
aybikreis oykumoms Fotoda neden pantolon kısmı popo dan çekilmiş gibi durmuş anlayamadım, ışıktan dolayı olabilir belki, ben böyle pantolonları beğeniyorum, sizzin vücudunuz da güzel ama size gitmemiş sanki bedeni olmamış bir oturmamışlık var
oykumoms Evlimutu2cocuklu basenim ve karın bölgem çok ince o yüzden bazen pantolonlar öyle duruyor maalesef 😖
Summerwine95 oykumoms sizin fizik güzel ama pantolon güzel değil.Beli aşırı yüksek hoş durmamış.Bu tarz pacaya sahip çok güzel pantolonlar var yakışır sizede.