Deletedmom_41 oykumoms Bacaklarınız uzun normalde güzel durmasi gerekir ama pantolon bı tuhaf geldi bana
oykumoms Ysgl26 yaa evet basende öyle bi sorun var 😐 insan neye sahip değilse ona özeniyor galiba bende dümdüzüm sütun gibi biraz basenim olsa ne olur sanki derim hep 😶
oykumoms Cyerg evet öyleyim bacaklarım fazla uzun. bende sizin gibi düşünüyorum dışarı uzun böyle giyinen görünce hoşuma gidiyor teşekkür ederim 🥰
Karinyoo oykumoms fiziğine yakışmış incesin. Ama bu üstündeki tuhaf durmuş pantolondan kaynaklı sanırım
oykumoms enurrrrr evet dümdüz 😖 hep özenmişimdir basenli kadınlara ama dediğiniz gibi vücut alakalı basendeki kemikle alakalı birazda
Basaktrk oykumoms 180 boyunda basenli biri olarak söylüyorum hiç yakıştırmıyorum kendime zayıflara daha çok yakışıyor bence uzun ve zayıfsan çok şanslısın ☺️
oykumoms Basaktrk ay maaşallah eminim benden kat kat güzeldir fiziğiniz🥰 180 olmasamda benm boyumda uzun ama hep basenli kadınlara özendim 😄 insan neye sahip değilse onu istiyor galiba
CizerBirAnne oykumoms normalde bu modelin sizde epey güzel durması lazım ama bence pantolonda bi sıkıntı var anlamadım. Güzel de diyemiycem kötü de diyemiycem. Bence bu tarz başka bir model bakın derim, eminim size yakışacak.
Offfff oykumoms senin tipin de sıkıntı yok yanlis anlama ama pantolon mu sıkıntılı ne birsey var çözemedim. Yakistiramadim
oykumoms findikbrnlu0_ pantolon sıkıntılı galiba bi ben fark edemedim sanırım aynı tarz farklı model bakıcam 🤭😄
Rumeysaerva oykumoms tek gördüğüm bu kadar ince bacaklı kız mı olur🥰 ah keşke bende olsam😇 ama imkansız😝 fiziğiniz çok çok güzel maşallah😍
oykumoms Rumeysaerva dar paçayla görsen daha şaşırırsın o zaman evet maalesef çok ince🤭 teşekkür ederim 🥰😘
AngelMotherr oykumoms fiziğin vs. Güzel ama pantolon begenmedim daha güzel duruşu olanlar var Al giy salla
nurbelonuc oykumoms bence güzel yakışmış eşler bazen cok yakıstırsalarda kıskanclıklarından yakısmadı diyebiliyolar😂yada gözü alışmadıysa farklı giyinmenize ama bu sene moda ben de hiç giymiyordum bu sene üstümden çıkarmadım:) güle güle giyin simdiden🥰
oykumoms nurbelonuc valla bende bilemedim o yakıştırmıyor diye bayadır giymiyordum ama bu yaz tarz değiştiricem 🥳 teşekkürler 🥰
biroglanannesii1 oykumoms Sizin fiziğinize daha çok Dar paça yakışır ben bu tarz pantolonları basenli ve kalın bacağa sahip insanlara daha çok uygun buluyorum
oykumoms biroglanannesii1 ahh basen 😖 evet zaten çoook uzun zamandır dar paça giyiyorum bu tarz dışarıda birinde görünce çok yakıştırıyorum 😄