Minik23 Deletedmom_42 zor olur ikisi de küçük ya bende 3 aylik kızım var bende hamile olduğumu öğrendim l benimki sezeryan birde Dr ne derse ona göre bakacağız artik
Deletedmom_42 Minik23 yaptım onda yok görünüyor ama oda 5 dk sonra çıkmıştı ,şimdi annemi hızlı testler varya ondan almaya gönderdim
Minik23 Deletedmom_42 o kadar iyi anlıyorum ki seni ben de hiç hazır değilim benim doğum çok zor oldu sonrası falan bende hiç bilmiyorum ikisi birden nasıl olur tek başımayım dikişlerim falan kac gündür kendimde değilim randevudan sonra bakacağız duruma
Deletedmom_42 Minik23 Allah yardımcınız olsun inşallah bendede yoktur yoksa nasıl atlatırım bu durumu bilmiyorum ….😔
Birevladaemanetci Deletedmom_42 canm 9 gün olmuş net çıkar diğer testi yap sabahı bekleme yaz bizedee
Deletedmom_42 Birevladaemanetci kaset test yaptım negatif bu sefer, sabahta hızlı test yapıcam sanırım diğeri hatalı ,Allahım inşallh yoktur emin olurum
Mlk026 Deletedmom_42 canım hemen üzülme geçen bende test yaptım hemen 2. Çizgi çıktı hatta konu da açmıştım hamileyim diye kan verdim negatif çıktıtest yanlışmış
Deletedmom_42 Mlk026 aklım çıktı aklım oğlum daha pazartesi yeni iki aylık olucak sütten kesicem diye öldüm ağlamaktan Allah korusun inşalalh yarınkide negatif çökse 😔
Mlk026 Deletedmom_42 ben hızlı test yaptım o yanlış çıktı bence hiç uğraşma bir kan ver yarım saatte çıkıyor testlerde olmuş zaten aynı para
Deletedmom_42 Minik23 yaptım hızlı testi çok şükür ondada negatif Allahım kafayı yiycekyimm rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah 🥺
Minik23 Deletedmom_42 ya sevindim canım senin adına Amin inşallah bakalım benim durumum nasıl olacak bir türlü alışamadım bu duruma randevu günü gelse de gitsem diyorum bir an önce kafama o kadar çok takılı bu aralar hiç iyi değilim düşün stres et falan