Deletedmom_42 Birevladaemanetci adetim biteli 9 gün oldu ay sıyırcamm 45 gündemi ne birlikte olduk eşimle ama korunmuştu dibinden sızdığını farketmiştir hemen ertesi gün hapı içmiştim üstelik ..ilişkinin üstündnen baya geçmiş oluyor ama …
Birevladaemanetci Deletedmom_42 canm 9 gün olmuş net çıkar diğer testi yap sabahı bekleme yaz bizedee
aybikreis Deletedmom_42 Yok prospektüs değil testin çıktığı yırtarak açtığımız koruyucu kılıfta resimli tarif ediyor. Nasıl yapılacağı ve pozitif negatif resmi gösteriyor, tüm testlerde var bu
hazalp Deletedmom_42 canım sanırım pozitif ama daha çok yeni olduğu için öyle çıkmış olabilir beta hcg baktırın acile gidip hayırlısı ne ise o olsun :)
Deletedmom_42 Deletedmom_62 bu t1 t2 den eminsin yani Allah’ımm napıcam ben daha bebeğimm iki aylık yeni 😔😔😔😔
Deletedmom_42 Minik23 yaptım onda yok görünüyor ama oda 5 dk sonra çıkmıştı ,şimdi annemi hızlı testler varya ondan almaya gönderdim
Minik23 Deletedmom_42 zor olur ikisi de küçük ya bende 3 aylik kızım var bende hamile olduğumu öğrendim l benimki sezeryan birde Dr ne derse ona göre bakacağız artik
Minik23 Deletedmom_42 o kadar iyi anlıyorum ki seni ben de hiç hazır değilim benim doğum çok zor oldu sonrası falan bende hiç bilmiyorum ikisi birden nasıl olur tek başımayım dikişlerim falan kac gündür kendimde değilim randevudan sonra bakacağız duruma
Deletedmom_42 Minik23 Allah yardımcınız olsun inşallah bendede yoktur yoksa nasıl atlatırım bu durumu bilmiyorum ….😔
Deletedmom_42 Birevladaemanetci kaset test yaptım negatif bu sefer, sabahta hızlı test yapıcam sanırım diğeri hatalı ,Allahım inşallh yoktur emin olurum