Elvan125 Kartopu06 her hastane bir değil demek ki bize hastane öyle söyledi burda da defalarca post açıldı zaten 😏
Kartopu06 Elvan125 her hastanenin farkli oldugunu bende biliyorum her doktorun farkli oldugu gibi iyice arastirmak lazim ama bebek nekadar kucuk sunneti okadar rahat oluyor pismanim 3 aylikken yaptirmadigima 🙄
demetdemircioglu Cicegimbalim gaziemirde yaptirdim . Levent beydi sanirim sadece o yapiyor zaten üroloji doktoru ve iyi bir doktordur anneminde yillardir kontrolünü o yapiyor. 😊
Mam İstanbul'da yaptıran anneler hangi hastane olduğunu da yazarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz ☺️ bende yaptıracağım bebeğim 2bucuk aylık
miracannesiii Gulsum0861 bende hatayda yasıyorum oglumu 4gün önce sünnet ettirdik üroloji bölümünden randevu almıstık 10 dk sürdü çok skür kolay atlattık bgün 4.günümüz iyileşti sanırımm
sydnrdgn 1bocek1cicekannesi aa bende eryamandayım kolay oldu mu randevusu falan özel pahalı çünkü devlet olsun istiyorum ne yöntemle yapıyorlar🙄
1bocek1cicekannesi sydnrdgn şehir hastanesinde genel anestezi yapılıyordu istemedim orayı bulduk sadece sünnet bölümü var geçen ayın ortalarında aradık randevu aldık lokal yapılıyor bende eryamandan taşındım yenikentteyim ailem eryamandalar ☺️
Brc_2507 Gulsum0861 peki hastanede mi daha iyi sünnetçide mi acaba benim bikaç arkadaşım sünnetçide yaptırmış memnunlar hangisi iyi olur ki 😳
Cicegimbalim demetdemircioglu hangi doktor acaba hangi poliklinik çok soru sordum ama ilk bebeğim burda da yabancıyız o yüzden kusura bakmayın
Tugba42 1bocek1cicekannesi bizim.bi hastanede lokal olmuyor artık genel anestesi oluyor dendi diğer türlü pipinn uyuştuğunu anlayamayiz demişler esime ama tamamen baygın olmuyormuş diğer türlü yaparlarsa sarhoş gibi oluyor bebek demiş hangisi iyi şaştım bnde
ilkgozbebegim 1bocek1cicekannesi yeni açılan yer mi şehir hastanesi genel anestezi mi lokal mi bulgur verir misiniz bi türlü sünnet yapcak hastane bulamadım 8 aylık oldu bebeğim