Smbl Mavider2 Bana sormadın ama cevabı bildiğim için çenemi tutamıcam 😅 adetliyken takıyolar bir de aile planlamasına gidip taktırta biliyorsun kadın doğum bölümü takmıyor aile planlaması olucak bilginize😊
Mavider2 Smbl buralarda yeniyim ben o yüzden yeni yeni öğreniyorum bu forumu . Telekkğr ederim cevabın için🙏🏻
tuba_celik Mavider2 sağlık ocakları eskiden takıyordu ama şimdi bilmiyorum randevü al git devlette ücretsiz taktır eğer narkoz alıp taktırmayacaksan çünkü devlette uyuşturma yok
Mavider2 tuba_celik uyuşturma gerektiriyormu ki? Ben smear testi için kullanılan aparat ile taktıklarını sanıyorum
tuba_celik Mavider2 benim rahimde açıklık olmadığı için narkozla takıcaz demişlerdi gerek kalmadı doğumda kordonları bağlattım
R4761 Mavider2 Mavider2 ilçe sağlık müdürlüğünde taktırdım ücretsiz o kadar para vermeye gerek yok bence sağlık ocağından bilgi alabilirsiniz
Ayshe54 Bende şunu merak ediyorum, benim çocuğum 12 aylık ben hala adet olmadım taktırmak istesem nasıl olacak? Adetlikten yap diyorlar ya illa
Lalekalbur20 Mavider2 neden böyle özele gitmeği tercih ediyorsunuz. Gidin devlete aynı şeyi takıyorlar beş kuruş para vermeden. O parayla da isterseniz çocuğunuz adına hayır yapabilirsiniz ❤️ Ben devletin tüm imkanlarından yararlanmak gerektiği taraftarıyım❤️😘
Mavider2 Lalekalbur20 doğum yaptığım hastanedeki doktorumdan çok memnundum, 6 ay sonra kontrole gel demişti ben de kontrole gitmişken spiral de taktırayım dedim ama bu kadar fiyat biçeceklerini tahmin etmedim. Buraya da başka alternatif çözüm bulabilmek için yazdım .
Erenkus Mavider2 Doğumdan iki ay sonra adet olmadan taktırdım. Aile planlaması bölümünde takıldı. Spirali hastaneden verdiler.
Mavider2 Erenkus adet olmadan taktırınca çok acımadı ml? Rahim ağzı adetli iken açık oşduğundan adetliyken takıyorlar diye duymuştum.
Sedanurpolatkan Mavider2 acımıyor aynı acı adetliykende taktırdım adetsizkende bir fark yok açıkçası eskiden adet olmak şart diyorlardı şimdi doktorlar onu bile istemiyorlar
Taze_aannee Mavider2 spiral kesin çözüm mü acaba ? Bunu takınca başka bir şeye ihtiyaç duymadan birlikte olunuyor mu ?
Ebrunur Taze_aannee senelik kontrolünü yaptırmak gerekiyor kayma var mı diye. Onun dışında bir sıkıntı yok. Belli bir kullanım süresi de var aşımı da sağlıklı değil. Annem bana spiralli iken hamile kalmış mesela 😀
Mavider2 Taze_aannee hiç bir korunma yöntemi %100 koruyor diyor birşey yok bildiğim kadarıyla ama en az yan etkisi olan ve güvenilir olan yöntem bu diye biliyorum.
Smbl OnderArasinAnnesi yok aynı deği aile hekimi ana sağlıgındaki doktor demekki başka hastanelere bakıcaksın orda aile planlaöası yok sa
Smbl OnderArasinAnnesi araştır anasağlığına sor burda ailr planlaması takıyo kadın doguma da kontrole gidiyosun takıldıktan sonra
Portologg OnderArasinAnnesi canım zaten aile planlaması çıkmaz kadın doğuma gidiyorsun o seni aile planlamasina gönderiyor
Ebrunur Mavider2 ben geçen sene ağustosta taktırdım sanırım 314 Euro verdim medikal parkta . Yeni nesil bir spiral vardı. Ama hormonlu ve hormonsuz olanlarda hemen hemen 3000 liraydı o zaman da