Sedanurpolatkan Mavider2 çam sakura da taktırdım bende devlet hastanesinde taktırsanız daha mantıklı bende özelde taktıracaktım son anda vazgeçtim pişmanda olmadım isterseniz orada taktırın sizde
Sedanurpolatkan Sedanurpolatkan Mavider2 ayrıca özelde de taktırsanız devlettede taktırsanız bazılarına uyuşmuyor ve spiral kendini atıyor kayıyor o yüzden paranız boşa gitmesin devlette yaptırın en azından
Mavider2 Arsege dün sadi konuktan randevu aldım ben de , bakalım takmazlarsa bağcılar devlette giderim
Arsege Mavider2 dadı konukta takmiyorlar diye biliyorum arkadaşım gitmişti Bağcılara yonlendirmislerdi
Taze1mom Mavider2 bende istanbuldayım Gaziosmanpaşada 2 doktordan fiyat aldım ikiside bildiğim gittiğim doktorlar biri 550₺ derken diğeri 2750₺ dedi 😁 550₺ye taktırdım gitti 3 gün önce, muayenesi de 350₺ 🥳
Taze1mom Elif6 uygun olanı diyorsan şafak tıp merkezine gittim çiftlik/cebeci taraflarında ayşin hanım dr
Portologg OnderArasinAnnesi canım zaten aile planlaması çıkmaz kadın doğuma gidiyorsun o seni aile planlamasina gönderiyor