Kubradaghan01 Durum_m her ikiside oldu resmen bi tarafının derisi yüzüldü sonra yara oldu Allahım düşmanımın başına vermesin
Durum_m Kubradaghan01 şu an aynı haldeyim derisi kalktı ve altından etim çıkmış emzirince canım çekiliyor sanki günlerim kabus yürüyemiyorum bile😞
Kubradaghan01 Durum_m ama garmastan pomad ile fito kremi karıştırıp sürdüğümde rahatlattı o iyileşmeyi hızlandırdı
GayeSare KereMini1 bugüne kadar yaşadığım en kötü acıydı göğüslerim. Yaraların üzerine birde gümüş kapaklar yaktı göğüslerimi alerji yaptı. En pahalısından en ucuzuna herşeyi denedim ama şifa evicap ve fito kremdeymiş 3 günde geçti bütün acılarım.
Durum_m GayeSare şu an canım çıkıyor emzirmek işkence gibi yavruma da kıyamıyorum göğüs kalkanı ve lanolin kullanıyorum başlarda iyi geldi gibi oldu ama şimdi bakıyorum ki maalesef geçeceğine daha çok artıyor gibi😞😞 şu fito krem emzirme öncesi temizlenmesi gerekiyor mu
sabirsizbebek15 GayeSare içiyor musunuz yoksa sürüyor musunuz e vitamini. Bende ampul olarak var aynı şey mi acaba
Nevbahar GayeSare evicap ve fito kremi nasil kullandiniZ acaba ? Bende alicam kullanimlari nasil oldugunu bilmiuorum yardimci olursaniz sevinirim Gunde kac kez nasil uygulaniyo ? Vs gbi
Kubradaghan01 Durum_m çok zor gerçekten Allahım yardımcınız olsun. Aklıma geldikçe kötü oluyorum. O acı katlanılması imkansız ama bebeklerimiz için mecburen katlanılıyor.
Feyzasari İkinci bebeğim hiçbişey değil ayvanın çekirdeğini çıkarın bir gece suda bkletin sabah sürün gerçekten doğal ilaç
Kdryns15 Benim göğüs ucum koptu neler denedim neler tek çareyi specta mom ve vectavir kremde buldum ikisini karıştırıp sürdüm ve kuruyana kadar açık bıraktım 2 kez kullandım sadece şuan çok şükür rahatım o konuda
Kartopu06 Kubradaghan01 benim hala gecmiyo sol gogsumun ucu tamanen yarik kullanmadigim krem kalmadi kalkan kullaniyorum oda ustumu basimi hep batiriyo dogru duzgun egilip dogrulsmiyorum icinde kalan sut dokuluyo yer silmekten biktim sutler belli bir sureden sonra terbiye oluyormus ben 5 ay 10 oldu ogluma off cok canim yaniyo birde mememde biraz sertlik var agri yapiyor
Kubradaghan01 Kartopu06 fito krem ile garmastan pomad krem kullandım ben şuan daha iyi rahatça emzirebiliyorum çok şükür bide sütümü sürüyorum emzirdikten sonra
Ilgazege1 Kartopu06 kalkanı 2gun once bıraktım bırakmalısın 4.kez mastıt oldum ucları acıyor kremı surup gazlı bez kapatıyorum oylede acıyo boylede yapcak bısey yok .gazlı bezle hava alıyor hem .bıde balenlı sutyen kullanmayın
Verahu Şuan 6,5 aylık bebeğim gümüş kapak kullandım ve asla yara olmadı herkese tavsiye ederim ilk bebeğimde böyle birşeyden haberim yoktu çok yara olmuştu ve hiç bir krem ilaç işe yaramamıştı
GayeSare sabirsizbebek15 sürüyorsunuz her emzirmeden sonra. Emzirmeden önce iyice yıkayıp kurulamalısınız bebeğinizi öyle emzirmelisiniz. Doktor ama fito krem ve evicap geçirmezse hiçbirşey geçirmez demişti dediği gibide oldu.