Kartopu06 Kubradaghan01 benim hala gecmiyo sol gogsumun ucu tamanen yarik kullanmadigim krem kalmadi kalkan kullaniyorum oda ustumu basimi hep batiriyo dogru duzgun egilip dogrulsmiyorum icinde kalan sut dokuluyo yer silmekten biktim sutler belli bir sureden sonra terbiye oluyormus ben 5 ay 10 oldu ogluma off cok canim yaniyo birde mememde biraz sertlik var agri yapiyor
Kubradaghan01 Kartopu06 fito krem ile garmastan pomad krem kullandım ben şuan daha iyi rahatça emzirebiliyorum çok şükür bide sütümü sürüyorum emzirdikten sonra
Ilgazege1 Kartopu06 kalkanı 2gun once bıraktım bırakmalısın 4.kez mastıt oldum ucları acıyor kremı surup gazlı bez kapatıyorum oylede acıyo boylede yapcak bısey yok .gazlı bezle hava alıyor hem .bıde balenlı sutyen kullanmayın
Verahu Şuan 6,5 aylık bebeğim gümüş kapak kullandım ve asla yara olmadı herkese tavsiye ederim ilk bebeğimde böyle birşeyden haberim yoktu çok yara olmuştu ve hiç bir krem ilaç işe yaramamıştı
sabirsizbebek15 GayeSare içiyor musunuz yoksa sürüyor musunuz e vitamini. Bende ampul olarak var aynı şey mi acaba
GayeSare sabirsizbebek15 sürüyorsunuz her emzirmeden sonra. Emzirmeden önce iyice yıkayıp kurulamalısınız bebeğinizi öyle emzirmelisiniz. Doktor ama fito krem ve evicap geçirmezse hiçbirşey geçirmez demişti dediği gibide oldu.
Can34 KereMini1 bende kullandım dönüşümlü olarak zeytin yağı da kullandım sabır ve dua ile geçecektir inşallah göğüslerine hava aldır evicap sürdükten sonra birde sütünle nemli tut şifa olsun 😊
Rmysaaydin KereMini1 fito krem iyi geldi bana yarıktı resmen 3 ay cektim 2 3 kere sürdüm hemen kapandı inanamadım denemedysen birde onu dene inşallah geçer
Ilgazege1 Durum_m korkutmak ıstemıyorum ama benım 3.5 ay oldu neler denedım neler hıcbırsey fayda etmıyor yahın yagı zeytınyagı lansınoh madecasol hametan fito e vıtamını vazelın dogal kırmızı kantaron yagı adana dan getırttım .aspırın surdum .kolonya doktum yaksın uyussun dıye .oksıjenlı su surdum temızlesınndıye .bır kına yakmadım o da guya ıyı gelıyomus.gogus kalkanı kullandım memeleyn balmumu kalkanı kullandım belantol kullandım .anestol kullandım .ve hemsıre dgru emzırdıgımıde gordu karbanotlı suyla temızledım ayva cekırdegı jelı yaptım .kuyruk yagı ısıtıp koydum yookkk gecmıyor .sımdıde eczaneden krem yaptırdım onu kullanıyorum eczacı 2gune gecmesse gerı getır dedı .ama 10 gun oldu gecmıyor mevbur boyle emzırıyorum
Eue KereMini1 garmastan pomad ve avent gögüs kalkanı... mucize gibi bir krem..Gögüs kalkanıda delikli kullanım hava aldığı için meme ucu çabuk iyileişiyor.Gögüs kalkanını sürekli takın ama
Mavilim55 KereMini1 terramiycin krem sür açık olduğu sürece hep sür ama emzirmeden önce iyice temizle
Samavizey28 KereMini1 benim açık bırakınca çok çok daha kötü oldu bin pişman oldum.. lansinoh krem ve zeytinyagı ile sürekli nemli tuttum ben. 2 haftada anca geçti
Betunya Gümüş kapak kullanmama rağmen yara olan biri olarak tek çözümü Hindistan cevizi yağı sürmekte buldum.