oykumoms Ekvatoral bi kişi daha dedi krema ile krem şanti yi karıştırıyorum diye bir daha ki sefere onu deneyeceğim 2 ay sonra kızımın doğum günü var 🥰
oykumoms Smbl Smbl bende çok seviyorum tatlı yapmayı browni, ıslak kek, sütlü tatlılar güzel yaparım ama pasta süslemeyi çok denemiştim😄 sütü az koydum katı yaptım teşekkür ederim 🥰
oykumoms Ruzz-Batu iç krema katı oluyor bazen de pütür pütür oluyor. Kremalı denemedim ama YouTube da şey gördüm pasta kreması yada supangle yaparken en son içine buz yada buz gibi su koyuyorlar o pürüzsüz olması için mi acaba hiç denemedim ben😐😊
Ruzz-Batu oykumoms krema soguduktan sonra kaskati bir kivamda oluyor onu tekrar guzelce cirpmak gerekiyor ki ipeksi bir kivam alsin ama supangle ayri onun tarifi o sekilde
Rene oykumoms ben kaç kere pasta yaptım hiç psta kremasını üzerinde kullanmadım üstüne hep krem şanti yaptım ama şu yeni moda harfli pastalardan yapıyosan krema kullanabilirsin buzdolabına koyunca taş gibi duruyo hepsi valla
seninanonim Laden Ara katlar için mi kullanılorsunuz bunu bir de nasıl yapıyorsunuz tam anlatır mısınız
Laden seninanonim ara katlarada koyuyorum dışınada. Hatta birkaç gün önce yaptım bayıldı yiyenler. Karıştırma kabına bir paket kremşanti bir pakette pasta kremasını döküyorum. Paketlerinin arkasındaki ölçülerde süt koyuyorum sonra çırpıyorum. Bu kadar☺️
Laden seninanonim muhakkak deneyin. Özellikle çilek ve muzla çok güzel oluyor. Yiyorsanız kivide çok yakışıyor. Pastane pastaları ağır geliyor bize. Evde yapılanı çok seviyoruz hem hafif hemde çok güzel oluyor. Kızımla beraber yapıyoruz o da eğleniyor. Oh mis☺️