oykumoms Canım anneler, şuan pasta yapıyorum ama kararsız kaldım pasta üstü kaplamak için pasta kreması mı yoksa krem şanti mı kullanmalıyım. Krem şanti erir mi yada pürüzsüz hangisi olur iyi olur fikri olan lütfen yardımcı olsun kararsız kaldım
Ekvatoral oykumoms pastacılar arasına pastacı kreması üzerine krem şanti sürün der. Bende komşunun torunu için ilk defa pasta yaptım. Baya araştırdım. Pişirilerek yapılan kremalarda hoş olmuyor diyenler olmuş. Hazır kuru paket aldım. Sütle yapılan. İçinede krem şanti koydum. Harika oldu. Herkes bayıldı. Ben krem şantiden tek başına pek hoşlanmam belki de ondan benim daha çok hoşuma gitti
Smbl oykumoms krem şanti normalde ne kadar süt koyuyorsan 1 çay bardağı kadar eksilt katı olsun akma yapmasın
oykumoms kararsız kaldım hazır pasta kreması da var kendim mi yapmalıyım yoksa kremşanti mi hazırlamalıyım
bilbakalim Geçen gün krem şanlı yapmaya üşendim pasta kremasını sürdüm oda kalıp gibi dondu görüntüde çok kötü oldu tadıda çok yoğun oldı
Laden oykumoms toz olanlar var ya hani. Bir paket pasta kreması bir paket krem şanti. İkisini birden yapıyorum. Çok hafif ve çok güzel oluyor
seninanonim Laden Ara katlar için mi kullanılorsunuz bunu bir de nasıl yapıyorsunuz tam anlatır mısınız
oykumoms Ekvatoral bi kişi daha dedi krema ile krem şanti yi karıştırıyorum diye bir daha ki sefere onu deneyeceğim 2 ay sonra kızımın doğum günü var 🥰
oykumoms Smbl Smbl bende çok seviyorum tatlı yapmayı browni, ıslak kek, sütlü tatlılar güzel yaparım ama pasta süslemeyi çok denemiştim😄 sütü az koydum katı yaptım teşekkür ederim 🥰
Ruzz-Batu oykumoms evde kendim hobi amacli pasta yaptigim icin soyluyorum ya kremayi eritip icinde tereyag ce cikolatayla ganaj yapip onun soguyunca guzelce cirpip pastayi kaplayin yada krem santi ile sivayin daha puruzsuz olur ic krema ile sivayinca catlar ve agir olur
oykumoms Ruzz-Batu iç krema katı oluyor bazen de pütür pütür oluyor. Kremalı denemedim ama YouTube da şey gördüm pasta kreması yada supangle yaparken en son içine buz yada buz gibi su koyuyorlar o pürüzsüz olması için mi acaba hiç denemedim ben😐😊
Ruzz-Batu oykumoms krema soguduktan sonra kaskati bir kivamda oluyor onu tekrar guzelce cirpmak gerekiyor ki ipeksi bir kivam alsin ama supangle ayri onun tarifi o sekilde
Rene oykumoms ben kaç kere pasta yaptım hiç psta kremasını üzerinde kullanmadım üstüne hep krem şanti yaptım ama şu yeni moda harfli pastalardan yapıyosan krema kullanabilirsin buzdolabına koyunca taş gibi duruyo hepsi valla