Kbrbisi28 Ysgl26 yaa kiyamam her bebekte ayni olmuyor iste malesef 😔 bizdede bitek molfix ve baby me yapmadi pişik
Sulee_ Ysgl26 ikisinide beğenmedim ben biminki kakasını çok sızdırdı a101′deki pişik yaptı hattaa mantara kadar gitti en iyisi sleepy ondan başka kullanamıyoruz biz
gamzes-26 Kücük bir ilçede yaşıyorum bezi hep internetten alırıdım ev taşıma işimiz vardı o zaman unutmuşuz bimden aldım mecbur kaldım fakat beğendim sızdırmadı pişik yapmadı kargoyla uğeaşmak yerine bimden alıyorum artık
Dedimolabilir Ysgl26 bimin ustune tanimiyorum iki cocuguma da kullaniyorum. Ama bazende ekonomik paket bez aliyorum internetten . Ama bim harika.
A_12ynr Ysgl26 BİM’in bezini kullniyorum gayet iyi sızdırma falan yapmadı ki bnm Molfix falan hep pişik yaptı bebegimn Toto ekonomik sanırım 😂😂
Ayseee60 İlk allarda sleepy kullandım hep sızdırma yaptı lastikleri kızarttı. Bebem naturel ve molfix kullandım onlarda kaka sızdırdı suan bimin bezini kullanıyorum ne gece boyu ne da başka zamana asla sızdırma yapmıyor severek kullanıyorum
BE2020 0ğlum 29 aylık çok önceden hep kullandım BİM BEZİNİ hiçbir şekilde sızdırma ve pişik yapmadı ne gece ne gündüz 👍en kaliteli en iyi bezleri de denedim hepsi sızdırdı 1.5 saatte bezini değiştirmeme rağmen
ikiyavruskaannesii Bimin jenny willyi kullanıyorum Memnunum Pişik ve sızdırma olmadı Islak mendil ise baby turco