A_12ynr Ysgl26 BİM’in bezini kullniyorum gayet iyi sızdırma falan yapmadı ki bnm Molfix falan hep pişik yaptı bebegimn Toto ekonomik sanırım 😂😂
Ayseee60 İlk allarda sleepy kullandım hep sızdırma yaptı lastikleri kızarttı. Bebem naturel ve molfix kullandım onlarda kaka sızdırdı suan bimin bezini kullanıyorum ne gece boyu ne da başka zamana asla sızdırma yapmıyor severek kullanıyorum
BE2020 0ğlum 29 aylık çok önceden hep kullandım BİM BEZİNİ hiçbir şekilde sızdırma ve pişik yapmadı ne gece ne gündüz 👍en kaliteli en iyi bezleri de denedim hepsi sızdırdı 1.5 saatte bezini değiştirmeme rağmen
ikiyavruskaannesii Bimin jenny willyi kullanıyorum Memnunum Pişik ve sızdırma olmadı Islak mendil ise baby turco
Emireymenmom Daha dün siapris verdim A101 in bezini indirimde görünce soffio pure touch olan paketi açınca bu ne incecik kesin sizdirir dedim ama sabaha kadar kaldı hiç sızdırmadi beğendim ben
Deletedmom_75 Ysgl26 Uzun süre bim kullandim, diğer marka bezlerden asla farki yok hatta sonra Molfix gözüme kötü gelmişti.
SeverusSnape Ysgl26 bimin bezini denemedim ama kısa süreliğine a101deki bezi almıştım. Soffia olması lazım adının. Prima aktif bebeğe benziyor. Sızdırma, pişik yapmadı. Sadece kaka yapacağı zaman bağlıyordum gerçi.
Alya-Sena Ysgl26 buyuk kizm 11 yasinda biminkini kullanmistm bebegm haftaya 10 aylik onada 2 ayindan beri biminkini kullaniyorum sizdirma pisik hic bise olmadi cok memnunum. Kaliplari cok iyi suan 4 numara kullaniyoruz ama belden hafif sıkmaya basladi 5 e gecicem
ozge28 Ysgl26 benim ikisininde deneme fırsatım oldu hangisi diye sorarsanız a101 derim bimin bezi sürekli sızdırma ve pişik yaptı oğlumda