Zaman0686 Merhaba kızlar 3 aylık kızım üzerini çöm açıyor ev 24 derece 1 lik tog tulum alacağım ama hm internet sitesinde açıklamaya bakıyorum hiç 1 tog yazmıyor tog değerlerini nerden görebilirim yani siz nerelerden aldınız bilgi verirseniz sevinirim
Mervea Zaman0686 e bebekten 1.5 toğluk tulum aldım içine sadece kısa kol zıbını birde ince bir alt giydiriyorum üstünü hiç örtmüyor evin derecesi 24
Ecocan Mervea bende oyle aldim e bebekten elyafli yaziyodu sizinkide oylemi bazen geceleri sırtısoguk oluyo gibime geliyo acaba usuyomu diye tedirgin oluyorum
Mervea Dorukkusss https://www.e-bebek.com/hellobaby-bebek-timsah-baskili-uyku-tulumu-p-19khbluuyt002-0011/?gclid=EAIaIQobChMIuNDd_-i_5QIVS8-yCh2vZQccEAQYAiABEgJTHfD_BwE
AyseM Ben lcw dan aldım 1.7 tog luk. Zıbının üzerine giydiriyorum üstüne de ince bir örtü. Oda sıcaklığı 22-23 derece
Dorukkusss Mervea tesekkurler ama bunlar buyukler ıcın sanırım bnm bebegım 3.5 aylık tog degerı bu sevıyelerde tukum bulamıyorum
Ask17 Mervea bende ebebekten bundan aldım oğlum 6aylık üzerine uzun kollu zıbın altına ince pijama giydiriyorum odanın ısısı 23.5 ile 24.5 arası oluyo. Üzerinide hiç örtmüyorum
isabel Gulsum84 benim evim de şu an 24 derece. Tulum düşünüyorum. Siz kısa kollu zıbın derken çıt çıtlı atlet gibi olandan mı bahsediyorsunuz🙈 altına bir şey giydiriyor musunuz bir de 😊
Tosuntugce Gulsum84 ayaklınolandan mı aldınız bende aldım aldım içine ince bi çorap giydirsem mi bilemedim siz giydiriyor musunuz
Mervea Dorukkusss waikikinin uyku tulumunada bakabilirsiniz ondada 1.7 toğluk uyku tulumu var birde küçükler için ayaklıydı
Minik_Hanim Dorukkusss yaa dimi 3 aylık için hiç yok 2 haftadır bakmadığım yer kalmadı.. üstünü boynuna kadar ortmeye de korkuyorum çünkü eliyle çekip kafasına geçiriyor.. kolları göğsü hep açıkta :((
Aybuke_ Ecocan bende ondan aldm ama ne zaman fermuarı acsam sıcacık kızm cok memnunm tulumdan kaç derecede yıkıyorsunuz aceba
Mervea Ecocan ben her gece kalktığımda bakıyorum öyle olduğunu görmedim acaba terliyorda üstünde mi soğuyor yada dediğin gibi üşüyorda olbilir içine fazla giydirmeyin
TugceSenelKavak Ben de 8.5 aylık bebeğim için lcwdan 1.7 ilk aldım. Odası 24-25 derece daha kullanmaya başlamadım. Kullanmalı mıyım acaba ? Erken gibi geliyordu.
Mhnds2356 Minik_Hanim birebir aynı durum ve düşüncelerimiz var.. bebeğim iki aylık hiçbir yerde uygun bir uyku tulumu bulamıyorum
Zeynepkaan Minik_Hanim wolnat diye bi yer instagramda hiç terletmiyor ama çok pahalı bi bakın uorumlarına herkes çok memnun