isabel Gulsum84 benim evim de şu an 24 derece. Tulum düşünüyorum. Siz kısa kollu zıbın derken çıt çıtlı atlet gibi olandan mı bahsediyorsunuz🙈 altına bir şey giydiriyor musunuz bir de 😊
Tosuntugce Gulsum84 ayaklınolandan mı aldınız bende aldım aldım içine ince bi çorap giydirsem mi bilemedim siz giydiriyor musunuz
Dorukkusss Mervea tesekkurler ama bunlar buyukler ıcın sanırım bnm bebegım 3.5 aylık tog degerı bu sevıyelerde tukum bulamıyorum
Mervea Dorukkusss waikikinin uyku tulumunada bakabilirsiniz ondada 1.7 toğluk uyku tulumu var birde küçükler için ayaklıydı
Minik_Hanim Dorukkusss yaa dimi 3 aylık için hiç yok 2 haftadır bakmadığım yer kalmadı.. üstünü boynuna kadar ortmeye de korkuyorum çünkü eliyle çekip kafasına geçiriyor.. kolları göğsü hep açıkta :((
Ecocan Mervea bende oyle aldim e bebekten elyafli yaziyodu sizinkide oylemi bazen geceleri sırtısoguk oluyo gibime geliyo acaba usuyomu diye tedirgin oluyorum
Aybuke_ Ecocan bende ondan aldm ama ne zaman fermuarı acsam sıcacık kızm cok memnunm tulumdan kaç derecede yıkıyorsunuz aceba
Mervea Ecocan ben her gece kalktığımda bakıyorum öyle olduğunu görmedim acaba terliyorda üstünde mi soğuyor yada dediğin gibi üşüyorda olbilir içine fazla giydirmeyin
Ask17 Mervea bende ebebekten bundan aldım oğlum 6aylık üzerine uzun kollu zıbın altına ince pijama giydiriyorum odanın ısısı 23.5 ile 24.5 arası oluyo. Üzerinide hiç örtmüyorum
TugceSenelKavak Ben de 8.5 aylık bebeğim için lcwdan 1.7 ilk aldım. Odası 24-25 derece daha kullanmaya başlamadım. Kullanmalı mıyım acaba ? Erken gibi geliyordu.
Mhnds2356 Minik_Hanim birebir aynı durum ve düşüncelerimiz var.. bebeğim iki aylık hiçbir yerde uygun bir uyku tulumu bulamıyorum
Zeynepkaan Minik_Hanim wolnat diye bi yer instagramda hiç terletmiyor ama çok pahalı bi bakın uorumlarına herkes çok memnun
Minik_Hanim Mhnds2356 bulamayınca bende dedim ki demek ki küçük bebeklere tulum kullanımı ıyi bisey degil🤷♀️ Birde bir çok tulum kolsuz, yani kollar açık olsa da problem değil mi demek bu ? Ay ne zormus anne olmak :( Ama herşeye rağmen ıyi ki❤
Asel_Mina1 Çok afedersiniz ama tog ne demek bende tulum almak istiyorum da tog değeri neyse ona göre mi alınıyor
Mhnds2356 Minik_Hanim aslında şöyle, 6 aylık bir tulum vardı kollarını bacaklarını kıvırıp bikaç gün kullandım ama çocuk robot gibi oldu hareket edemedi o yüzden gaz sancısı oldu o birkaç gün.. demekki kullanmak çok mantıklı değil bilemiyorum 🤔 kollarını kundak gibi sarıp yatırıyorım ben çok sıkmadan ama en fazla yarım saat duruyor 😂
Nghn Minik_Hanim owli markasının istersen kundak gibi kolu kapanan istersen kolu çıkabilen bir tulumu vardı sanırım bir araştırın isterseniz. Lc den bi tulum aldım ben de kolsuz, kolları üşümüyor geceleri bakıyorum. Fakat hm nin kollu tulumu daha çok içime sindi.
isabel Gulsum84 ya sizinle mesajlaşmamızın üzerine bugün 1.7 togluk tulum aldım ben de lcwden. Baktım odası 23 derece. Kısa kollu ve şortlu kesimi olan bi çıt çıtlı giydirdim yatırdım. Üşür mü diye korkuyorum 😂😂