Zeynepkaan Minik_Hanim kalıpları baya kullanışlı imiş 3 sene kullanmaktan sözediyorlar isterseniz irtibata geçin
Zaman0686 Nghn bende bakayım alıyım o zaman aynı derecede evimiz zaten büyük almak gerekiyor hemen büyüyorlar para veriryosun 2 hafta sonra yine alıyorsun 😊 çabuk gelişiyorlar
Nghn Zaman0686 evet öyle oluyor, sabah kalkınca baktım 9-12 aymış. Kolları katlıyorum, bacaklar uzun olduğu için çorap giydirmiyorum. 100 TL idi, 1 poşet eski kıyafet götürünce 85e almıştık, geri dönüşüm kampanyası var.
Minik_Hanim Nghn dün hm ye baktım ama içime sinen bi tulum bulamadım tulum hariç herşeyi alıp çıktım :( Bide diğer markaya bakayım, teşekkürler
Nghn Minik_Hanim https://m2.hm.com/m/tr_tr/productpage.0187949028.html benim aldığım bu, kalın değil pek, rahat ediyor, vücudu da sıcak oluyor.
Tosuntugce Gulsum84 ayaklınolandan mı aldınız bende aldım aldım içine ince bi çorap giydirsem mi bilemedim siz giydiriyor musunuz
Gulsum84 Tosuntugce evet evet ayaklı olandan aldım çorap giydirmiyorum sadece kısa kollu zıbın veya atletle giydiriyorum
isabel Gulsum84 ya sizinle mesajlaşmamızın üzerine bugün 1.7 togluk tulum aldım ben de lcwden. Baktım odası 23 derece. Kısa kollu ve şortlu kesimi olan bi çıt çıtlı giydirdim yatırdım. Üşür mü diye korkuyorum 😂😂
Gulsum84 isabel hadi bakalım inşallah üşümez bence üşümez🤩 ensesine bakarsınız uyandığında sıcaksa üşümüyordur 😊