Minik_Hanim Dorukkusss yaa dimi 3 aylık için hiç yok 2 haftadır bakmadığım yer kalmadı.. üstünü boynuna kadar ortmeye de korkuyorum çünkü eliyle çekip kafasına geçiriyor.. kolları göğsü hep açıkta :((
Mhnds2356 Minik_Hanim birebir aynı durum ve düşüncelerimiz var.. bebeğim iki aylık hiçbir yerde uygun bir uyku tulumu bulamıyorum
Zeynepkaan Minik_Hanim wolnat diye bi yer instagramda hiç terletmiyor ama çok pahalı bi bakın uorumlarına herkes çok memnun
Minik_Hanim Mhnds2356 bulamayınca bende dedim ki demek ki küçük bebeklere tulum kullanımı ıyi bisey degil🤷♀️ Birde bir çok tulum kolsuz, yani kollar açık olsa da problem değil mi demek bu ? Ay ne zormus anne olmak :( Ama herşeye rağmen ıyi ki❤
Asel_Mina1 Çok afedersiniz ama tog ne demek bende tulum almak istiyorum da tog değeri neyse ona göre mi alınıyor
Mhnds2356 Minik_Hanim aslında şöyle, 6 aylık bir tulum vardı kollarını bacaklarını kıvırıp bikaç gün kullandım ama çocuk robot gibi oldu hareket edemedi o yüzden gaz sancısı oldu o birkaç gün.. demekki kullanmak çok mantıklı değil bilemiyorum 🤔 kollarını kundak gibi sarıp yatırıyorım ben çok sıkmadan ama en fazla yarım saat duruyor 😂
Nghn Minik_Hanim owli markasının istersen kundak gibi kolu kapanan istersen kolu çıkabilen bir tulumu vardı sanırım bir araştırın isterseniz. Lc den bi tulum aldım ben de kolsuz, kolları üşümüyor geceleri bakıyorum. Fakat hm nin kollu tulumu daha çok içime sindi.
isabel Gulsum84 ya sizinle mesajlaşmamızın üzerine bugün 1.7 togluk tulum aldım ben de lcwden. Baktım odası 23 derece. Kısa kollu ve şortlu kesimi olan bi çıt çıtlı giydirdim yatırdım. Üşür mü diye korkuyorum 😂😂
Aybuke_ Ecocan ya ben hiç biseyi 30 da yıkamadm hep 40-60 filan kullanıyprum 30 da neler yıkanıyo aceba onlarla birlkte yıkm
Minik_Hanim Zeynepkaan baktım ona çok da güzel ama 3 aylık bebek için aldığımı kaç ay giydirebilirim onu bilemedim. O kadar para verince de uzun süre giysin istiyo insan :(
Zeynepkaan Minik_Hanim kalıpları baya kullanışlı imiş 3 sene kullanmaktan sözediyorlar isterseniz irtibata geçin
Nes94 Zaman0686 Hm de çalışıyorum tatlım benim olduğum mağaza da çok az geliyor tulun tarzı seyler ama tog değeri yazan herhangi bişey görmedim:)
Zaman0686 Nes94 bende internet sitesinden baktım çok canım göremedim tog değerini :) herkes var yazmışta sen daha iyi bilirsin çalışıyorsan orada demek ki yok