Dimitrina_kovaceva Mervengin Mervengin civcivoz Denizanasi92 Summerwine95 sadekahve_bitter delirmeceler -_-hUysUzvetatlikadin -_-hUysUzvetatlikadin Ipek222 Miraymomm bjkbb Meryem00 Kuzey-isigim aryig Gizemblbl Birbebekkkbircicek tarcinnn Toeb irmarose Bebetonunannesi16 Ewolwia Leylak2050 Sunbaby26 Borca girdim aldım
Meryem00 Ewolwia yengem Vestel kullanıyor. Onun öyle bir sıkıntısı yok. Başka bir tanıdığım Altus kullanıyor oda hiç böyle bir şeyden bahsetmedi.
Kuzey-isigim Dimitrina_kovaceva çocuk varsa çok gerekli ben bebeğin kıyafetlerini sadece kurutuyorum. Benim çamaşır makinemle birlikte ayrı değil.
aryig @Dimitrina_kovaceva Kim ne derse desin marka vs farketmez kıyafetin cinsine göre küçülme çekme oluyor. Ama evimde köpek beslediğim için özellikle koyu renklilerde çok iyi oluyor bebeğimin de kıyafetlerini kuruttuğum için yüksek ısı malum ütü yapmama gerek kalmıyor ben tavsiye ederim yani çektirme falan çok dert değil bir beden büyük alınır olay çözülür insanın eli ayağı şahsen benim için öyle 😅
Gizemblbl tarcinnn ya merhaba benimde kurutmam Beko görünce yazayım dedim özellikle kullandığınız bir program var mı. Bizim kıyafetlerde küçülme yaptı
tarcinnn Gizemblbl oğlumunkileri bebek+da bizimkileri ekonomide kurutuyorum küçülme yapmadı bende hiç ama :( Yıkarken narinde yıkıyorum ama ben yüksek ısıda yıkamam hiç çamaşır. Anca iç çamaşırları 60la o da
Toeb Dimitrina_kovaceva iş yükünde o kadar çok azalma oluyor ki, bence diğer beyaz eşyalar kadar gerekli. Ayrıca yer sorunu olanlar için ideal ve evin içinde nem olmuyor asılan çamaşır yüzünden. Bana göre her yönden kurtarıcı.
irmarose Dimitrina_kovaceva evlendiğimden beri kullanıyorum öncesinde de ailemle yaşarken kullanıyorduk 10 yıllık kurutma makinesi kullanıcısıyım. Çamaşır katlarken o evde uçuşan tozlardan nefret ederdim kırutmaya atıyorum ve asla o tozlar çıkmıyor tertemiz kupkuru çamaşırlar as topla derdi yok zamandan tasarruf hele ki bebekli evler için bulunmaz nimet. Bütçe ayrılabilecekse kesinlikle alınmasını öneririm faturaya en fazla 30-40₺ yansıyordur benim makinem a++ bununda etkisi var haftada 3 kez çalıştırıyorum kurutmayı. Kendi kıyafetlerimizi de bebeğimin kıyafetlerini de atıyorum sorun yaşamadım. Çok çok hassas parçaları atmıyorum yalnızca onun dışında Allah ne verdiyse atıyor kurutuyorum bir kaç saatte tüm çamaşır işim bitiyor. Eğer çıktığı gibi hemen katlarsanız ütü derdinden de kurtulursunuz ben zaten çok yüksek ısıda kuruduğu için bebek kıyafetlerini de ütülemiyorum artık. Marka olarak bosch serie 4 8 kg kullanıyorum.
Bebetonunannesi16 Dimitrina_kovaceva her kızon çeyizinde olması gereken bişi bence aşşşırıııııı memnunum evdeki en sevdiğim alet diyip noktayı koyuyorum keşke enn baştan alsaydım 2aydır kullanıyorum elim ayağım oldu
Leylak2050 tarcinnn bende aynı modeli kullanıyorum evin tozu gerçekten azaldı şimdiki makineler zaten işi pompalı herhangi ki çekme küçülme olmuyor günlük kıyafetler için kullanıyorum nevresim vs özel kıyafetleri zaten atmıyorum bence gerekli bisey
bjkbb tubabdullah ben electrolux kullaniyorum vala memnunum beko kullanan iki yakınım var onlarda bekodan memnun
Ipek222 Dimitrina_kovaceva hayırlı olsuun 😄 bence iyi ki aldım diyceksiniz kolaylıkla ödersiniz inşallah
Bebetonunannesi16 Dimitrina_kovaceva bende borca girip aldım bacım 15bine geldi ama değermiydi dersen sonumaa kadar değer inan pişman olmıucaksın hangi marka aldın
-_-hUysUzvetatlikadin Dimitrina_kovaceva bende aldım borca girip 😅geldi bile kurulmasını bekliyorum hadi hayırlısı sanada canım
Dimitrina_kovaceva Ipek222 sadekahve_bitter Bebetonunannesi16 Benimki de 15.150 tl 😞😞 ayyy… insallah öderken sıkıntı çekmem. Zaten bu devirde borçsuz bişey alamıyoruz ki
Ipek222 Dimitrina_kovaceva eskiden 3-4 bin olan makinalar 10 -15 bin olmuş aynı ürüne kaç katı veriyoruz insanın içi acıyo ama almadıkça da artıyo iyi yapmışsınız bence dediğiniz gibi borçsuz bişey alınır gibi değil