Dimitrina_kovaceva Mervengin Mervengin civcivoz Denizanasi92 Summerwine95 sadekahve_bitter delirmeceler -_-hUysUzvetatlikadin -_-hUysUzvetatlikadin Ipek222 Miraymomm bjkbb Meryem00 Kuzey-isigim aryig Gizemblbl Birbebekkkbircicek tarcinnn Toeb irmarose Bebetonunannesi16 Ewolwia Leylak2050 Sunbaby26 Borca girdim aldım
Ipek222 Dimitrina_kovaceva hayırlı olsuun 😄 bence iyi ki aldım diyceksiniz kolaylıkla ödersiniz inşallah
Bebetonunannesi16 Dimitrina_kovaceva bende borca girip aldım bacım 15bine geldi ama değermiydi dersen sonumaa kadar değer inan pişman olmıucaksın hangi marka aldın
-_-hUysUzvetatlikadin Dimitrina_kovaceva bende aldım borca girip 😅geldi bile kurulmasını bekliyorum hadi hayırlısı sanada canım
Dimitrina_kovaceva Ipek222 sadekahve_bitter Bebetonunannesi16 Benimki de 15.150 tl 😞😞 ayyy… insallah öderken sıkıntı çekmem. Zaten bu devirde borçsuz bişey alamıyoruz ki
Ipek222 Dimitrina_kovaceva eskiden 3-4 bin olan makinalar 10 -15 bin olmuş aynı ürüne kaç katı veriyoruz insanın içi acıyo ama almadıkça da artıyo iyi yapmışsınız bence dediğiniz gibi borçsuz bişey alınır gibi değil
Dimitrina_kovaceva -_-hUysUzvetatlikadin ay benimki de bugün kurulacak 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 ay çok merak ediyorum hemen nevresimleri değişcem makinaya atıcam sonra kurutmaya atıcam çıkacak toza bakıp bakıp cıldırmak istiyorum 😆😆😆
-_-hUysUzvetatlikadin Dimitrina_kovaceva haftaya kurulacak benim ben yıkamıyorum biriktiriyorum artık haftaya kadar bir elamet çamaşır olur oh 😅😅 çılgınlar gibi yıkayıp kurutalım 😅
Summerwine95 Dimitrina_kovaceva oh iyi yapmışsıniz.Odenir gider hiç korkmayın.İyi günlerde kullanın 🌸
Dimitrina_kovaceva _Serenity16 yukarıda öneriler var bissürü yorum var onları okuyun benim aldığım maalesef uygun fiyatlı değil 😞
Dimitrina_kovaceva -_-hUysUzvetatlikadin benimki kuruldu şimdi nevresimleri değiştirdim makinaya attım yıkansın sonra kurutmayla siftah yapıcam 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻