Suuu sehpayacarpanserceparmak_ Benim kızımında vardı 5 aylıkken geçti. Doktoruda geçeceğini söylemişti öylede oldu😊
fatmaakcay sehpayacarpanserceparmak_ benim oğlumunda doğum lekesi var. Doktorumuz 2 yaşına kadar geçer endişelenmeyin dedi.
ikizekiz sehpayacarpanserceparmak_ canım bazıları geciyor bazilari geçmiyor. Lekenin cesidine bagli. Benim bir oğlumun da hem alnında hem dudak üstünde biraz var. Alnı epey hafifledi ama o dudak üstündeki geçmesin istiyorum çok tatlılık katiyor🥰🥰🥰🥰 eminim senin minişe de yakışıyordur annesi
Aslicamm sehpayacarpanserceparmak_ Merhabalar, benim oğlumda da vardı 7-8 aylıkken baya azalmıştı su an yaşında hiç yok :)
Ldyaarse sehpayacarpanserceparmak_ benim kızımdada var 4 aylık henüz geçmedi bebekliğimde bendede varmış geçmiş 1 yaşına gelene kadar geçer dedi doktor hafif dağıldı ama o kadar belli değil
Sukursebebim sehpayacarpanserceparmak_ merhaba acaba bebeginizdeki o kırmızılık geçti mi benim bebeğimde de aynısı var
Rubab_Mommy sehpayacarpanserceparmak_ Benim kızımın burnunun kenarında vardı geçti çok az kaldı.Kaynımın oğlunun alnında var şuan 1.5yaşında azaldı ama tam geçmedi
Hep_mi_uykusuz sehpayacarpanserceparmak_ Kizimin alni ve goz kapaklari deidgini gibi dogdugunda baya kirmiziydi simdi 2 bucuk yasinda hala belli hele sinirlensin kipkirmizi oluyor yano o gecmez bence
sehpayacarpanserceparmak_ Hep_mi_uykusuz hadi ya buyuyunce arkadaslari dalga gecer filan diye uzuldum🫤
Ilkannelik Benim kızımın da kaşının ortasında alnına doğru göz kapağında küçük bişey birde ensesinde çilek lekesi gibi küçükken daha belirgindi şimdi 19 aylık kızıp sinirlenince ağlayınca belirginleşiyor onun dışında çok belli olmuyor ama tamamen de geçmedi
Prenses__annesi sehpayacarpanserceparmak_ benjm kızımdada vardı kaşının ortasında birde gözünün uste kıpkırmızı bir leke varıydı şuan 6aylık ve tamamen geçti
bsraeliz Benim kizimin iki göster kapağı kaşında anlinda ve ensesinde var 😀 beş buçuk aylık geçmedi ama azaldı. Ama ağlayınca baya belli oluyor umarım geçer. İlk doğdun da baya belliydi üzülmüştüm hatta ama şuan takmıyorum azaldığı için.
midekoruyucu sehpayacarpanserceparmak_ benim kızımda vardı büyüdükçe geçti. 2 yaşında şuan ama ağlarsa çıkıyor gene 🥹 @bsraeliz ağlayınca çıkıyorsa kalır o bi süre daha 😁
sehpayacarpanserceparmak_ midekoruyucu bizimde mesela uyuyunca rengi biraz aciliyo gibi agladiginda kendini sıktıgında hemen belli oluyor