midekoruyucu sehpayacarpanserceparmak_ benim kızımda vardı büyüdükçe geçti. 2 yaşında şuan ama ağlarsa çıkıyor gene 🥹 @bsraeliz ağlayınca çıkıyorsa kalır o bi süre daha 😁
sehpayacarpanserceparmak_ midekoruyucu bizimde mesela uyuyunca rengi biraz aciliyo gibi agladiginda kendini sıktıgında hemen belli oluyor
sehpayacarpanserceparmak_ Hep_mi_uykusuz hadi ya buyuyunce arkadaslari dalga gecer filan diye uzuldum🫤
momysncp_ sehpayacarpanserceparmak_ gözünün üstünde vardı doktor 1 yaşa kadar geçer dedi 4. Ayında geçti
sehpayacarpanserceparmak_ Esra0561 gozundeki gectide kasinin orrtasindaki duruyor rengi acildi biraz sadece,agladiginda filan hemen belli ama. 6aylik olduk
bsraeliz @"Esra0561 Esra0561 evet baya azaldı eskisi kadar kızarmıyor artık. İnşallah sizin de geçer komple
Esra0561 Ikrazumra19 sehpayacarpanserceparmak_ benim kızımın sadece gözünde var sevindim sizin adınıza geçmesine göz kapaklarındaki az mıydı peki bizim baya göz kapağının yarısında var
sehpayacarpanserceparmak_ Esra0561 aslinda tamamen gecmedi ama baya azaldi gozu kapaliyken bakinca belli biraz
adakus48 sehpayacarpanserceparmak_ benim kızımında var 29 aylık. Nokta nokta vardı doğduğundada çok belirgin bi kırmızılıkta değildi. Zamanla sanki biraz hafifledi gibi ama henüz geçmedi yani azalabiliyor ama sanki geçmeyecek gibi
bsraeliz Bir aylıkken falan baya belliydi her kizimi seven bu kalır geçmez dedikçe ben çok üzülüyorum doğum lekesi diye ama baya azaldı. Şimdi 9 aylık bazen belli bile olmuyor bazen de hafif çıkıyor. Üzülmeyin güzel anneler inşallah gecicek