Prenses__annesi sehpayacarpanserceparmak_ benjm kızımdada vardı kaşının ortasında birde gözünün uste kıpkırmızı bir leke varıydı şuan 6aylık ve tamamen geçti
bsraeliz Benim kizimin iki göster kapağı kaşında anlinda ve ensesinde var 😀 beş buçuk aylık geçmedi ama azaldı. Ama ağlayınca baya belli oluyor umarım geçer. İlk doğdun da baya belliydi üzülmüştüm hatta ama şuan takmıyorum azaldığı için.
midekoruyucu sehpayacarpanserceparmak_ benim kızımda vardı büyüdükçe geçti. 2 yaşında şuan ama ağlarsa çıkıyor gene 🥹 @bsraeliz ağlayınca çıkıyorsa kalır o bi süre daha 😁
sehpayacarpanserceparmak_ midekoruyucu bizimde mesela uyuyunca rengi biraz aciliyo gibi agladiginda kendini sıktıgında hemen belli oluyor
sehpayacarpanserceparmak_ Hep_mi_uykusuz hadi ya buyuyunce arkadaslari dalga gecer filan diye uzuldum🫤
momysncp_ sehpayacarpanserceparmak_ gözünün üstünde vardı doktor 1 yaşa kadar geçer dedi 4. Ayında geçti
sehpayacarpanserceparmak_ Esra0561 gozundeki gectide kasinin orrtasindaki duruyor rengi acildi biraz sadece,agladiginda filan hemen belli ama. 6aylik olduk
bsraeliz @"Esra0561 Esra0561 evet baya azaldı eskisi kadar kızarmıyor artık. İnşallah sizin de geçer komple
Esra0561 Ikrazumra19 sehpayacarpanserceparmak_ benim kızımın sadece gözünde var sevindim sizin adınıza geçmesine göz kapaklarındaki az mıydı peki bizim baya göz kapağının yarısında var
sehpayacarpanserceparmak_ Esra0561 aslinda tamamen gecmedi ama baya azaldi gozu kapaliyken bakinca belli biraz
adakus48 sehpayacarpanserceparmak_ benim kızımında var 29 aylık. Nokta nokta vardı doğduğundada çok belirgin bi kırmızılıkta değildi. Zamanla sanki biraz hafifledi gibi ama henüz geçmedi yani azalabiliyor ama sanki geçmeyecek gibi