Show_must_go_on Elcinn Teşekkür ederim 🙏🏻 Bu gün garklı de ile görüştüm 1 yaş geötiği için 1 doz Nimenrix yaptır dedi yani 3 do bexsero 1 doz Nimenrix olacak bizimde
Show_must_go_on Hayatbanavaykikivayvay Canım dün bexsero yaptırdık sabah 9 buçuk falandı akşam ateşi çıktı bir şekilde düşürdüm bu gün yine ateşi var calpol verdim ama düşmüyor 37.7 oluyor. Ilık duş aldırabilir miyim acaba? Bazı aşılarda aldırmayın bazılarında sorun yok diyorlar ya şaşırdım ne yapacağımı .😥
Hayatbanavaykikivayvay Show_must_go_on aldirabilirsin tabi.3 gunrlr kadar ates olabilir. Cok gecmis olsun
BskSrc Mercosey bizim aşı takvimi de böyle.. 3, 5, 13.. bize de hem nimenrix hem bexsero dendi. 2 aşıyı da 3, 5, 13de beraber mi yaptıracağız? Benim bu aşı konularında kafam çok karışıyor ya, herkes farklı bir şey söylüyor 🥴
Mercosey BskSrc evet hem nimenrix hem beksero yapılması gerekiyor. Nimenrix muadili olarak Menveo ve menectra var. Ben uzm dr Osman gönülalın videosunu izlemiştim. Sürekli gittiğiniz bir doktor varsa o ne derse ona uyabilirsiniz.
BskSrc Edaden hem nimenrix hem bexsero.. Bu ikisi de 3 doz mu? Bizim doktor da 3, 5, 13 yazdi aşılara da.. ikisi de mi 3 doz olacak, orada kafam karıştı
BskSrc Edaden bu aşıların yan etkileri ağır mı oluyor? Araya birkaç gün koyarak yaptırsam mı acaba? 🙄
Edaden BskSrc Zaten önce bexsero 15 gün sonra nimenrix olarak yapıldı bizde 3.5.13 aylarda hepsinde önce bexsero 15 gün sonra nimenrix
Show_must_go_on Diyetisyenanne_ 13 aydan sonra 1 doz da nimenrix yaptır dedi farklı doktorlar bexsero bitti en son onu da yapıcaz birecek inşallah