Show_must_go_on Sbldrkeg Teşekkür ederim böyle dr.lar kendi aralarında bile çelişirken çok sinirim bozuldu gerçekten
Sbldrkeg Show_must_go_on Doktora güvendik valla kendi cocuguna bile yaptırmamıs tek doz yaptırdım demişti cnım
Oscarasar Show_must_go_on ben iki doz bexsero bir dozda nimenrix yaptırdım geç kalmadınız her doktorun tavsiye ettiği ay ve doz farklı olabiliyor korkmayın
Show_must_go_on Sbldrkeg Evet bazı dr. 1 yaş sonrası öneriyorlar tek doz çok denk geldim bende ama erken başlayınca devam ettirdik bizde
Show_must_go_on Mdorukkk Bu çok kafamı karıştırıyor kende dr’u söylenedi internette falanda baktım 3 doz bazı sayfalarda 4 doz yani şuan kafası kesilmiş tavuk gibiyim ne yapacağımı şaşırdım ve üzülüyorum atladık diye
bilgekizinannesi Show_must_go_on bizim de 3-5-13 olarak planlandı 4. Doz hiç söylemediğinde doktorumuz kendisi proftur.
Show_must_go_on bilgekizinannesi Şuan içime su serptiniz teşekkür ederim Bizim dr. Da uzman dr ama sağlık ocağı doktoru olsun internet olsun o kadar kafam karıştı ki oturup ağlıycaktım sinirden ☺️
Mdorukkk bilgekizinannesi tam takviminizi yazar mısınız rica etsem 3-5-13 bexero peki nimernix kaçıncı ayda dedi doktorunuz
bilgekizinannesi Show_must_go_on çok farklı görüşler oluyor internet üzerinde kendi doktorunuza güvenin bence 🙏
Hayatbanavaykikivayvay Show_must_go_on baslanilan zamana gore doz ayarlanir. 6 ay oncesi baslanilan bexsero 4 doz seklinde yapilir ama bazı doktorlar son dozu gerekli görmüyor. Sizin doktorunux da gormemis demek ki 3 doz yeterli demis. Yanlışlık yok. Nimenrixi de yaptirmayi unutmayın. Sorunuz varsa sorabilirsiniz bana
Show_must_go_on Hayatbanavaykikivayvay Nimenrix için bir şey söylemedi sadece bexsero dedi ama onu ne zaman yaptırmak gerekiyor veya yaptırmalı mıyız?
BernaKaraman Hayatbanavaykikivayvay biz 7. Ayda bexero ve nimenrix yaptırdık diğer asi ayları nasıl olmalı bilgi verir misiniz
Show_must_go_on Hayatbanavaykikivayvay Canım dün bexsero yaptırdık sabah 9 buçuk falandı akşam ateşi çıktı bir şekilde düşürdüm bu gün yine ateşi var calpol verdim ama düşmüyor 37.7 oluyor. Ilık duş aldırabilir miyim acaba? Bazı aşılarda aldırmayın bazılarında sorun yok diyorlar ya şaşırdım ne yapacağımı .😥
Znpmd Bize de 3 5 13 dendi, şehir değişikliğinden dolayı doktor değiştirdik. 3 ayrı çocuk doktoru da bu şekilde planladı.
Show_must_go_on Znpmd İşte sağlık ocağı doktoru çok kafamı karıştırdı bir de geç kalmışsın diyince çok telaş yaptım tedirgin oldum. Çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
Hayatbanavaykikivayvay Show_must_go_on tabiki yaptirmalisiniz. Bexsero b turunde koruma saglar. Nimenrix a türünde saglar. Farkli koruyuculuklari var. Yasini geçtiği icin tek doz nimenrix yaptirmalisiniz
Araslarcaaa Show_must_go_on A tipi Ve B tipi olarak ayrılıyor BEXSERO (3doz) + NİMENRİX (3doz) BEXSERO (3doz) + MENVEO (2doz) BEXSERO (3doz) + MENECTRA (2 doz) Doktorlar bu 3 ünden birini tercih ediyor ona töre aşılama yapıyorlar
Show_must_go_on Araslarcaaa Çok teşekkür ederim gerçekten açıklayıcı oldu çok dr. Una soracağım mutlaka geç olmadan yaptırayım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hayatbanavaykikivayvay Araslarcaaa dozlar kesin degil yalniz. Baslanilan zamana gore degisiyor doz sayisi
Mdorukkk Hayatbanavaykikivayvay biz 3. Ayda olduk ve 5 de de bexero olacağız 7. Ayda da var dedi doktorumu ve 13 de buna göre nimernix ne zaman olmalı