Saliha Zeykemk26 öyle oluyor, zorlanıyor insan ama bebeğinin tek bir gülümsemesi, herşeye değiyordur. :))
Saliha Biz kendi hayat telaşlarımız için çocuğu erteliyoruz sürekli. Halbuki bu şuan zor ve gençlikte bilinmiyor yorgunluklar. İleride öyle güzel olacak ki. :) Hepinize çok teşekkür ederim. :)
Thesra [bilinmeyen] Benim arkadaşlarımın huyları belli 😅😅onlarda kıskanmazlar daha çok sevinirler seviliyorum diye bence😂😂😂😂 Sence öyle değilmi🤔🤔🤔🤔
Senaemir Saliha ne güzel bir duygu maşallah bende 26 yaşındayım ama henüz ilk çocuğum oldu oda 3.5 aylık banada allah nasip etsin ikinciyi ileride inşallah
Seri [bilinmeyen] benim esimde istiyor iki sezeryan oldum kızım 2 aylik hamile kalsam 1 sene sonra sorun olurmu ameliyat yerime
Thesra [bilinmeyen] 😅😅muhtemelen oyle olmus sanirim onunda duymaya cok ihtiyaci var arada bir soyle onada uzulmesin insanin sevildigini bilmek kadar soylenmeside hosuna gider😍😍😍
Thesra [bilinmeyen] Niye sevenlerine seven eklenmesi kadar guzel birsey mi var yanlis anladin beni boyle sitemli konusuyorsun o yuzden her insan sevildigini bilmek ve duymak hosuna gider benim gider Mesela cokda utanirim ayni zamanda🙈🙈🙈
Thesra [bilinmeyen] Şaka yaptığını anladığım için öyle yazmıştım bende zaten 💜neyse sevmek sevilmek güzel şeydir 💐💐💐🎈🎈🎈