Mermaid Saliha tebrik ederim valla buyuk cesaret,Saglikla kucaginiza alin 🙏🏻Ben ikincisini bile yapmak istemiyorum,korkunc bir hamilelik gecirdim ve yasim 36 bu yastan sonra sanirim daha zor
Saliha Eşim 32 yaşında bense 26. Zaten üç çocuğumuz olsun tamam diyorduk. Kısmette ettii, çok şükür. Üstelik ben üst katta oturuyorum kayınvalidemler alt katta. Yani birşey olsa yardıma koşanım var. Çok sağolunn Rabbim olmayan herkese versin inşallah. :)
Annesininprensesi Saliha ay valla büyük cesaret ben ikinciyi en erken 5sene sonra olur diyorum erken olsun istemiyorum çocuk büyütmek zor allah kolaylık versin size ☺️ Sağlıkla kucağınıza alın 🌸
Annesininprensesi Saliha ay valla büyük cesaret ben ikinciyi en erken 5sene sonra olur diyorum erken olsun istemiyorum çocuk büyütmek zor allah kolaylık versin size ☺️ Sağlıkla kucağınıza alın 🌸
Beyzanur25 Saliha ay hayırlı olsun bnde rabbim nasip ederse 4 düşünüyorum . ama sezeryanlısı nasıl olacak dikişleriniz agırmaz mı. Bnde sezaryanlıyım ve pespeş istiyorum bnde
Minnosunannesi Saliha sezeryandan bir sene sonramı hamile kaldınız? Bana doktor minimum 2 sene dedide Buarada hayırlı olsun . Ben bitaneyle başa çıkamayınca şok oldum da 😅
Anneoluncaanladim Sez. Dogumlarin arasi iki yil olmasi gerekmiyor muydu 🤔 tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah ⚘
Saliha Çok teşekkür ederim hepinize. Amin, inşallah. Benimki şans olsa gerek sanki sezeryan değil de normal doğum. Öyle ağrısız oluyor ki. Yara izim bile yok denilecek kadar az. Ben tek çocuk olarak büyüdüm. Hep eksiktim. Varsın benim çocuklarım öyle olmasın. :)
Saliha [bilinmeyen] o kadar güzel ki söyledikleriniz. :) Rabbim herkese versin, olmayan herkese. Hasret koymasın, hastane hastane dolaştırmasın. Cümlemizinkini inşallah. :)
Ayazzz Gerçekten yardımcı olanınız varsa cok ideal 🤗 ben suan da 1.den sonra 2.ye bile zor bakıyorum cünkü tek basına insan cok zorlanıyo
tgc Saliha hayırlı olsun maşallah bende 26 yaşındayım 2 yaşında kizim ve 2 aylık kız kardeşi oldu ben bile ayy diyorum iki yeter zormuş bende kaynanamla altlı ustluyum :)
Sevvoo Saliha tebrkler :-) cesaretten ziyade kardes yapma fikriniz çok güzel iyiki de olmuş ileride siz ve çocuklarınz için çok güzel bişey. Bencil bi anne olmadiginz için tekrar tebrik ediyorum sağlıklı hayırlı olsun inslalh 😊😊
naturemom Sevvoo Bencil bir anne olayını anlayamadım. @Saliha Tebrik ederim, ben de 4 çocuk isterdim hep ama şimdi 2.ye hamileyim şuan bile zorlanıyorum.
Sevvoo naturemom bencil derken bazı insanlar çok yadirgiyor nasıl cesaret ediyorsun nasıl 2 ci yi 3 cuyu yapıyorsn gibi tepkiler oluyor ondan dolayı demek istedim bnm de 2 tane oğlum var şimdiden iyi anlisiyolar kendi rahatım dusunmedm keyfim düşünmedim iyiki yaptım iyiki yaptınz demeye getirdim. Sizin de hayırlı olsun bebeginz