Annesininprensesi Saliha ay valla büyük cesaret ben ikinciyi en erken 5sene sonra olur diyorum erken olsun istemiyorum çocuk büyütmek zor allah kolaylık versin size ☺️ Sağlıkla kucağınıza alın 🌸
Annesininprensesi Saliha ay valla büyük cesaret ben ikinciyi en erken 5sene sonra olur diyorum erken olsun istemiyorum çocuk büyütmek zor allah kolaylık versin size ☺️ Sağlıkla kucağınıza alın 🌸
Seri Saliha allah bağışlasın benimde kızım var iki tane 3 suni erkek istiyoruz nasipse çoğunuzun anlinda morluk varmiydi
Deletedmom20 Saliha üst üste hamilelik zor oluyo mu tatlis Tebrik ediyorum bu arada Allah im saglikla hayirla kavuştursun ins❤❤❤
Minnosunannesi Saliha sezeryandan bir sene sonramı hamile kaldınız? Bana doktor minimum 2 sene dedide Buarada hayırlı olsun . Ben bitaneyle başa çıkamayınca şok oldum da 😅
Thesra [bilinmeyen] Bende seviyorum sizleri aynen uzun zamandır tanıyınca insan birbirini gerçekten seviyor 😍😍😍😍😍😍😍💜💜💜
Seri Saliha ilk kızımda yoktu ikincisi anlı yeşil ortası yuvarlak halka mor var popodada var nasıl anlıyoruz gobekten