seherkocoglu Svgcarim kız onları okursan beni izler beni de otizmli görürsün boşver beeee umursama kendini kırkutursun anca
Svgcarim seherkocoglu hiç sormayın girip bakmakta istemiyorum bu sefer aklım benle oynuyor bak bak diye 🤦🏻♀️
Lyla____ Svgcarim çünkü gelişim nöbetleşe devam eder sakın olun lütfen bilişsel gelişimin hizlandigi dönemde psikomotor yavaşlar öbürünün hizlandigi dönemde bilişsel gelişim yavaşlar yani sıra sıra
Svgcarim Lyla____ Lyla____ valla elimde değil bende sakin olmak istiyorum normal de değildim bebeğim olunca daha panik oldum. Ama artık karar verdim biraz daha düzeltecem kendimi
Svgcarim nsan26 size gerçekten çok teşekkür ederim. Artık kendime de dikkat edecem dediğiniz gibi çok üstüne gitmicem ama boşlamıcam da 🤍
Svgcarim Ferda- çok teşekkür ederim cvp için. Maşallah bebişe 🤍 galiba benimki de öyle duraklama dönemine girdi.
Lyla____ Svgcarim kesinlikle yoksa insanın psikolojisi bozuluyor lütfen burda sormak bence çok işe yarıyor))
Emi91 Hic takmayin benim oglumda bi dönem duraklamisti hatta buraya yazmistim normalmi diye.. ama simdi masallah 26 aylik herseyi söylemeye calisiyor gayet güzel konusuyor.. 🙂
Lyla____ Gelişim nöbetleşe devam eder ondan oluyor eğer ki hayatın da omu etkileyecek bir durum yoksa
Gamzearpks Svgcarim benim bebeğimde baba dada mama diyordu bir anda kesti.8 aylık 4-5 gündür asla demiyor.sizinki geri söylemeyw başladımı cok endişeliyim