Busraab sorduğunuz İçin söylüyorum yargılamak haddim değil herkes kendi çocuğu İçin en iyisini düşünür. 15 aylık kızım sıfır ekran geldik . Çok zor bi çocuk bebekliğinde hep kucak isterdi şuan hala öyle mutfakta yemeğini yaparken bile oynamaz kucağımda durur beni izler , tuvalete beraber gideriz asla bırakmaz paçamı ama bunlar benim için tv açmayı gerektirecek sebepler değil ailemden uzaktayım tek bakıyorum evet çok yoruluyorum her işi kucağımda yapmaktan ama bugünleri bi daha gelmeyecek. Çocuktan önce çok titizdim şuan ki halime eşim bile inanamıyor yaptırmıyor çünkü kızım. Gün içinde mutlaka parka çıkarız yani günün en az 3 saati dışarıdayızdır. Enerjisini o şekilde atabiliyor yoksa evde olduğumuzda dayanılmaz bi hal alıyor . Dışarı çıktığında sosyalleşmiş oluyor, akranlarıyla doğayla temas halinde ben çok mutluyum bu şekilde eğer izletmiş olsaydım belki vücut olarak dinlenebilirdim ama kendimi biliyorum kafam asla susmazdı beyin olarak çok yorulurdum 3 yaşa kadar sıfır ekran istiyorum ama eşimi o kadar tutamam en azından 2 yaşa kadar sıfır ekran devam etmek niyetim inşallah .